13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii de la „GP“ şi CSJ, pe podium la Zalău

Juniorii de la „GP“ şi CSJ, pe podium la Zalău

Juniorii Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ Craiova au izbutit să cucerească un nou trofeu, făcându-se remarcaţi la Cupa Viitorul Zalău, competiţie desfăşurată în intervalul 20-23 august, care s-a adresat copiilor născuţi în anul 2000. La acest turneu a participat şi CSJ Ştiinţa U Craiova, trupa lui Viorel Călin clasându-se pe poziţia a treia.
„Şcolarii“, pregătiţi de Nelu Petrişor, au câştigat grupa B, după ce au remizat, scor 0-0, cu FC Baia Mare şi au câştigat cu Academia Hagi, scor 1-0, cu FC Zalău, scor 3-0, şi cu Sportul Şimleu, scor 1-0. Pe locul secund în grupă s-a clasat FC Baia Mare, adversara craiovenilor de la CSJ Ştiinţa U Craiova, care au câştigat grupa A, după ce au înregistrat două victorii, 5-0 cu Atletico Arad şi 1-0 cu Viitorul Zalău, şi două egaluri, 1-1 cu Unirea Alba Iulia şi tot 1-1 cu Sighetul Marmaţiei.
În semifinale, „GP“ Craiova a dispus de Sighetul Marmaţiei cu 2-1, în timp ce CSJ a fost depăşită de FC Baia Mare cu 1-0. În finala mare, elevii lui Petrişor Bondrea s-au impus cu 1-0 (gol Ionuţ Zamfir), în timp pe bătălia pentru locurile trei-patru a câştigat-o CSJ Ştiinţa U Craiova cu 5-4, după penaltiuri, în timpul regulamentar scorul fiind 1-1.
De menţionat că Ionuţ Stana („GP“ Craiova) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, în timp ce Mircea Tudosie (CSJ Ştiinţa U Craiova) a fost cel mai bun portar.
 
Antrenorii sunt mulţumiţi
 
Antrenorul copiilor de la „GP“ Craiova, Petrişor Bondrea, s-a declarat bucuros de cucerirea acestui trofeu şi speră să urmeze şi alte astfel de victorii. „Pentru mine a fost un mijloc de evaluare a progresului jucătorilor şi sunt bucuros pentru aceşti copii minunaţi pentru că mi-au confirmat aşteptările. Sper să urmeze şi alte rezultate asemănătoare“, a spus, pendru GdS, Petrişor Bondrea, al cărui lot a fost format din următorii: An. Petrescu – Şt. Pârvulescu, G. Stoica, Ad. Pătroi, C. Niţu, I. Stana, I. Zamfir, Al. Baciu, An. Zdreală, R. Bujor, C. Lambu, D. Gheorghe, R. Simion, R. Şerban.
La rândul său, tehnicianul celor de la CSJ, Viorel Călin, a afirmat că locul trei este un rezultat foarte bun pentru echipa sa, ţinând cont de mai mulţi factori. „Clar este un loc foarte bun pentru noi. Am avut în echipă trei copii care au venit de câteva zile la echipă, iar alţi patru sunt născuţi în 2001, deci mai mici ca vârstă. Am participat la acest turneu pentru omogenizarea echipei şi pentru a avea cât mai multe jocuri în picioare, deoarece nu mai este mult şi trebuie să înceapă campionatul“, a spus Viorel Călin, pentru GdS.
Lotul echipei CSJ Ştiinţa U Craiova a fost compus din: M. Tudosie – G. Enache, Şt. Rezeanu, Ad. Petrache, Ad. Ghiluş, T. Ghiţulescu, M. Albăstroiu, Ad. Burcu, Al. Pogaci, A. Pascu, M. Ioana, D. Stăiculescu, Cl. Cârlan, D. Braloştiţeanu, R. Anghel, M. Vlădulescu, A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS