19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii vor să închidă gazul

Severinenii vor să închidă gazul

Formaţia CS Turnu Severin va evolua astăzi, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), în deplasare, în compania celor de la Gaz Metan Mediaş, partida contând pentru etapa a şasea din Liga I. Povara celor două puncte din clasament i-a determinat pe olteni să strângă rândurile şi să-şi dorească mai mult obţinerea unui rezultat pozitiv cu ardelenii, trupa lui Marian Bondrea şi Jerry Gane fiind decisă să lupte pentru maximum de puncte. „Abia am ajuns la Mediaş şi căutăm hotelul. Pe seară vom susţine un ultim antrenament şi sperăm ca mâine (astăzi – n.r.) toată lumea să aibă un randament bun şi să obţinem măcar un punct. Mediaşul are o echipă bună, însă i-am studiat jocul şi cred că îi putem surprinde. Putem spera şi la toate cele trei puncte, pentru că băieţii s-au pregătit bine toată săptămâna şi vor să demonstreze că locul lor nu este în coada clasamentului“, a spus „secundul“ Jerry Gane, pentru GdS.
În privinţa lotului, toată lumea este aptă pentru confruntarea de la Mediaş, pe banca tehnică a oltenilor urmând să ia loc şi „principalul“ Marian Bondrea, care şi-a ispăşit suspendarea de două etape dictată la meciul cu Concordia Chiajna, de pe teren propriu.

Tibi Lung,
în locul lui Vali David

Postul de antrenor cu portarii, rămas vacant după demisia lui Vali David, a fost ocupat tot de un fost jucător al Universităţii Craiova, Tibi Lung. „Sâm­bătă, după meciul de la Mediaş, va intra în pâine. A fost re­comandarea domnului profesor Marian Bondrea şi mi se pare nor­mal să ţinem cont de ea. Am analizat-o în Consiliul Director şi am decis să mergem pe această variantă“, a declarat, pentru Informaţia de Severin, vicepreşedintele clubului de la Dunăre, Răzvan Lupu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS