Acasă Sport Pandurii, gata să topească Oţelul

Pandurii, gata să topească Oţelul

-

Revelaţia Ligii I în acest început de campionat, Pandurii Târgu Jiu, va fi pusă la grea încercare astăzi, de la ora 19.00 (Dolce Sport 1), pe teren propriu, adversară fiindu-i Oţelul Galaţi. Chiar dacă în acest sezon gruparea lui Dorinel Munteanu a suferit, pandurii lui Petre Grigoraş ştiu că oţelarii îşi vor reveni curând din pasa proastă, dar speră ca revirimentul să nu aibă loc chiar la această confruntare. Şi asta o spune un fost oţelar, John Ibeh. „Nu este un meci special pentru mine. Nu am nimic cu nimeni, eu vreau doar să-mi fac datoria pe teren ca şi jucător profesionist. Chiar dacă este vorba de fosta mea echipă, care a însemnat ceva pentru mine, acum joc aici şi vreau să câştig. Deci cu Oţelul este ca oricare meci, care trebuie tratat cu maximă seriozitate. Noi merităm să fim pe primul loc, nu e o surpriză că suntem pe această poziţie. Merităm să fim sus. Iar meritul principal îl are antrenorul, apoi echipa. Suntem ca o familie, uniţi, cu o atmosferă bună în echipă. Mai e vorba şi de disciplină, de modul cum implementează antrenorul registrul tactic către echipă. Deocamdată ne jucăm şansa şi vedem ce se întâmplă până la final“, a declarat jucătorul devenit în acest sezon golgheter la Târgu Jiu, cu trei goluri marcate, conform site-ului oficial al gorjenilor.
Din nefericire, Petre Grigoraş ar putea să aibă o absenţă de marcă în lotul său pentru disputa cu Oţelul Galaţi, cel mai în formă fotbalist al său, Mihai Răduţ, fiind incert pentru confruntarea de astăzi: „Răduţ se antrenează deocamdată separat, dar sunt posibilităţi destul de mari să-l vedem în teren. El merge destul de bine şi sperăm ca la ora jocului să fie apt măcar o repriză“, a comentat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...