10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea: Trebuie să câştigăm cu „U“ Cluj

Bondrea: Trebuie să câştigăm cu „U“ Cluj

Remiza obţinută pe terenul Astrei Ploieşti este considerată un punct de plecare de către oficialii şi jucătorii grupării CS Turnu Severin. „A fost greu, dar cred că odată ce am reuşit să obţinem acest punct am spart şi gheaţa. Acum e clar că trebuie să urmeze victoria“, afirma principala „gură de foc“ a oltenilor, Cosmin Vancea.
Pentru echipa de la Dunăre urmează un joc extrem de dificil pe teren propriu, astăzi, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), urmând să întâlnească pe Universitatea Cluj, o formaţie imprevizibilă. „Nu mai sunt meciuri grele sau meciuri uşoare. Toate partidele sunt dificile, după cum s-a văzut, echipele sunt relativ egale valoric, exceptându-le pe cele din partea de sus a clasamentului, şi totul depinde de unitatea grupului, de inspiraţia şi forma în care se află în ziua respectivă. Universitatea Cluj este o echipă cu evoluţii fluctuante, de aceea putem spune că este periculoasă. A pierdut la scor cu Pandurii în prima etapă, la fel şi cu Steaua, în runda le-a treia, dar a învins pe Bistriţa şi pe Constanţa, dând semne de revenire. Nu vreau să ne comparăm cu Pandurii sau cu altă echipă din Liga I, vreau seriozitate şi astfel o să avem rezultate pozitive. Am urmărit jocurile celor de la Universitatea Cluj şi ştim la ce să ne aşteptăm, acum nu ne rămâne decât să sperăm că am scăpat de ghinioane odată cu meciul de la Astra“, a spus Marian Bondrea, pentru GdS.
Tehnicianul severinenilor a mai afirmat că nu are probleme medicale la lot şi că băieţii sunt pregătiţi să contabilizeze toate cele trei puncte puse în jocul cu „şepcile roşii“. „Din fericire, nu avem probleme de lot şi putem alinia cel mai bun unsprezece. Sunt optimist în ceea ce priveşte deznodământul partidei cu U Cluj, pentru că băieţii s-au pregătit foarte bine în această săptămână şi i-am simţit foarte conectaţi. Au înţeles că nu este suficient să intre pe teren ca să câştige un meci, ştiu că fără să transpire nu se poate face nimic, aşa că mă aştept de la ei la o partidă bună şi fructuoasă. Trebuie să câştigăm cu Universitatea Cluj şi să urcăm cât mai rapid în clasament“, a punctat Marian Bondrea.

Gugu trebuie
să se acomodeze

„Profesorul“ a mărturisit că nu-l va utiliza în primul joc pe fundaşul craiovean Costinel Gugu, cooptat la începutul acestei săptămâni la echipă. „Nu se pune problema să încep cu Gugu, pentru că el abia a venit la echipă şi a şi plecat la lotul naţional. Nu-şi cunoaşte nici colegii, deci e exclus să-l vedem cu Universitatea Cluj“, a încheiat Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS