16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Dan Petrescu a demisionat de la Kuban
Antrenorul român Dan Petrescu a demisionat de la echipa rusă Kuban Krasnodar. El a anunţat că va accepta o ofertă venită de la un alt club.
„Am nevoie de o schimbare, de o nouă provocare. Aşa că am cerut conducerii clubului să mă lase să plec şi le sunt recunoscător că m-au înţeles. Sunt convins că va fi o nouă provocare şi pentru echipă“, a declarat Petrescu, citat de site-ul oficial al clubului din Krasnodar. Dan Petrescu semnase în decembrie 2009 un contract pe cinci ani cu gruparea rusă, care evolua atunci în Liga a 2-a. Petrescu a reuşit să promoveze cu echipa sa după numai un an. Kuban Krasnodar, cu „Bursucul“ pe bancă, a jucat în sezonul trecut în play-off-ul campionatului Rusiei şi s-a clasat aproape de locurile de Europa League.
Ionuţ Nica

Brandao, coleg cu Nicoliță la Saint-Etienne
Atacantul brazilian „Brandao“ Evaeverson Lemos Da Silva va fi coleg cu românul Banel Nicoliță la formația franceză AS Saint-Etienne. Sud-americanul și gruparea din Ligue 1 au ajuns la un acord, iar jucăorul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani. Brandao a mai negociat și cu o altă echipă din Franța, Ajaccio. El era liber de contract din luna iunie, când a plecat de la Olympique Marseille. Brazilianul, în vârstă de 32 de ani, a mai jucat timp de șapte ani și la Sahtior Donetsk (2002-2009).
Ionuț Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS