14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii i-au pus gând rău Astrei Ploieşti

Severinenii i-au pus gând rău Astrei Ploieşti

Fără nici un punct în clasament după trei etape scurse din Liga I, CS Turnu Severin merge decisă la Ploieşti să-i încurce socotelile Astrei, partida fiind programată astăzi, de la ora 19.00 (Digi Sport 1)

Lipsa experienţei competiţionale la nivel înalt s-a simţit din plin la CS Turnu Severin, chiar dacă în lotul oltenilor mai sunt jucători care au luat contact cu prima scenă. Trupa lui Marian Bondrea a avut fluctuaţii în fiecare evoluţie din acest sezon, pe parcursul fiecărei dispute oscilând de la momente bune, uneori chiar foarte bune, la cele slabe, având mereu probleme pe final. Alb-albaştrii de la Dunăre au pierdut cu Dinamo în minutul 80, cu FC Braşov în 83, iar cu Concordia Chiajna în 90+3, iar asta i-a exasperat pe conducători. „Am avut şi ghinion, dar soarta ţi-o mai faci şi singur“, a spus Marian Bondrea, pentru GdS. „Sper să terminăm cu ghinioanele şi să spargem gheaţa cu Astra. Întâlnim o echipă solidă, care a făcut partide bune în acest sezon. Cu Steaua abia a pierdut. Are jucători tehnici şi cu destulă experienţă competiţională, plus că echipa este mult mai omogenă decât a noastră. Cu toate astea, cred că putem obţine un rezultat pozitiv şi când spun asta iau în calcul şi o remiză. Pentru noi, fiecare punct contează în prezent, mai ales pentru moral“, a completat Marian Bondrea.
„Profesorul“ nu întâmpină probleme de lot şi nu exclude să apară surprize în unsprezecele de bază, fiind cunoscut faptul că este adeptul rotaţiei de jucători. „În afară de Bălace, care este suspendat, ca şi mine, nu avem alte probleme. Toată lumea e aptă şi, sper eu, dornică să iasă din situaţia asta delicată. Nu ştiu dacă voi schimba sau nu echipa, mai am timp să mă gândesc, însă nu este exclus. Indiferent cine intră pe teren, trebuie să dea totul pentru echipă“, a încheiat Marian Bondrea.

Frăţică, optimist

Vicepreşedintele CS Turnu Severin, Gheorghe Frăţică, îşi pune mari speranţe în jocul cu Astra Ploieşti, fiind convins că un rezultat pozitiv ar însemna descătuşarea pentru Marius Bălău şi compania. „Nu pot spune că jocul nostru de până acum a fost bun, pentru că rezultatele spun altceva, însă nici nu a dezamăgit. A fost fluctuant şi asta pentru că sunt mulţi jucători debutanţi pe prima scenă. E vorba de lipsa experienţei competiţionale. Cu Dinamo am pierdut aiurea, nemeritat, la Braşov puteam obţine un punct dacă eram mai atenţi, iar cu Chiajna ne-am bătut singuri. Campionatul e lung şi sunt convins că, dacă vom obţine măcar un punct la Astra, vor urma şi alte rezultate pozitive. Eu am încredere în băieţi că vor da totul pe teren şi că nu vom pierde acest joc“, a spus Gheorghe Frăţică, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS