16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDan Oprescu, mulţumit după jocul cu Vişina

Dan Oprescu, mulţumit după jocul cu Vişina

Divizionara secundă ALRO Slatina a câştigat amicalul disputat marţi seară, la Piatra Olt, în faţa formaţiei CS Vişina Nouă (Liga a III-a), scor 3-1 (Cătălin Crăciun – 2, Alexandru Sălăjan / respectiv Priescu), iar antrenorul Dan Oprescu consideră că echipa sa este pe drumul cel bun.
„Au jucat mai bine cu Vişina decât în meciurile anterioare, dar mai sunt multe de pus la punct. Important este că încep să se lege relaţiile de joc, de la meci la meci băieţii se găsesc mai bine. Mai sunt unii reticenţi, din punct de vedere al efortului fizic, şi dacă o vor ţine tot aşa vor pleca. Nu poate fi totul perfect, dar lucrurile se vor rezolva. La fiecare echipă sunt unii care răspund mai bine, alţii mai puţin bine. Important este că din prima zi, când am preluat această echipă, am încercat să fac să dispară aceste lucruri şi cred că a început să se formeze un grup unit încă din cantonament“, a spus antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu, pentru Gazeta Nouă.
Următorul joc de verificare al echipei ALRO Slatina va avea loc mâine dimineaţă, tot la Piatra Olt, în compania celor de la Juventus Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS