19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBoroiban nu-şi găseşte locul

Boroiban nu-şi găseşte locul

Deşi este unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din Liga a II-a, fotbalistul craiovean nu şi-a găsit încă un angajament în această vară, după ce nu a mai intrat în vederile noilor conducători de la ALRO Slatina

Considerat unul dintre cei mai buni atacanţi din eşalonul secund, Laurenţiu Boroiban (foto) a avut o vară nefastă. În primă fază a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu ALRO Slatina, pe motiv că echipa se desfiinţează, fapt care nu s-a mai întâmplat, autorităţile locale „transferând“ într-un final totul de la FC Olt, şi nu invers, cum se anunţase iniţial. „Dacă nea Jean (Niţulescu, fostul preşedinte al clubului ALRO – n.r.) îmi spunea că se merge tot pe structura lui ALRO, atunci nu-mi reziliam contractul. Şi ca mine au fost mulţi… Nu ştiu de ce nu a făcut-o, pentru că dânsul oricum pleca“, a spus Boroiban, pentru GdS.
Pentru fotbalistul de 27 de ani a urmat o perioadă de incertitudine şi de aşteptare, totul datorându-se proiectului cu noua echipă a Băniei, FC Viitorul Craiova. „Am crezut în proiectul lui Cătălin Crăciunescu şi încă mai cred, pentru că nu s-a abandonat din câte ştiu eu. Totul a rămas ca la început. Depinde de semnătura doamnei primar, care trebuie obţinută până pe 20 august, când e ultima zi de înscriere la FRF. Sincer, cred că sunt şanse minime să se răzgândească doamna primar, dar atâta timp cât există trebuie să sperăm. Îmi doresc foarte mult să joc acasă şi nu sunt singurul. Mulţi jucători buni ar veni la Craiova imediat dacă s-ar face echipă“, a punctat Boroiban, un jucător cu un simţ al porţii deosebit de dezvoltat.

Se pregăteşte cu ACS Poli Timişoara

Apreciat la Vâlcea, Severin şi ultima dată la Slatina, Laurenţiu Boroiban a spus că nu a dus lipsă de oferte în această vară, dar că a aşteptat prea mult pentru FC Viitorul Craiova şi acum este nevoit să susţină probe de joc la ACS Poli Timişoara. „Am discutat cu mai multe echipe, dar nu am ajuns la nici o concluzie. Eu am sperat să se facă echipă la Craiova. De fapt, am fost convins că se va face, şi acum am cam intrat în criză de timp şi nu mai pot alege eu unde să joc, ci să accept ce mi se propune. Recunosc că la un moment dat m-am gândit chiar să mă retrag…“, a spus atacantul care în sezonul trecut a marcat nouă goluri pentru CS Turnu Severin (în tur) şi trei pentru ALRO (în retur). „De la începutul săptămânii sunt la Timişoara în pregătiri, dar nu ştiu dacă rămân sau nu, pentru că aici vor numai jucători tineri. Partea proastă e că nu stau foarte bine cu pregătirea fizică… Mai stau două-trei zile să văd cum merge treaba aici, dacă nu, mai am două propuneri şi văd încotro o apuc“, a încheiat Boroiban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS