17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie să aducem popa dacă vrem să câştigăm“

„Trebuie să aducem popa dacă vrem să câştigăm“

Vali David a împlinit ieri 43 de ani, dar bucuria sa a fost destul de reţinută, motivul fiind înfrângerea suferită de echipa sa, CS Turnu Severin, în meciul cu Concordia Chiajna

Antrenorul cu portarii de la CS Turnu Severin, Valentin David, a făcut ieri 43 de ani, şi, supărat de insuccesele echipei sale din acest debut de campionat, era la un pas să omită evenimentul. „Noroc cu nevastă-mea că mi-a spus ieri (duminică – n.r.), că altfel nu-mi aduceam aminte. Am fost atât de supărat după meciul cu Chiajna, încât am zăcut de cum am ajuns acasă, n-am avut chef de nimic. M-a afectat, pentru că a greşit portarul meu… Nu ştiu ce a fost în mintea lui sau ce a vrut să facă. Erau ultimele secvenţe ale meciului şi atacantul lor era în unghi, nu putea marca de acolo, dar asta a fost. Îmi pare rău, pentru că Şteţca e un portar bun, care nu greşeşte nici la antrenamente, dar uite că s-a întâmplat într-un joc oficial. În viaţa unui portar mai sunt şi astfel de momente, trebuie să ştie să treacă peste“, a spus tehnicianul craiovean. „Nu ştiu, parcă suntem blestemaţi să luăm goluri numai pe final de meci. Nu sunt eu cu biserica, dar poate că trebuie să aducem popa dacă vrem să câştigăm şi noi. Dar cine să aducă de la club? Poate tot noi, antrenorii, că suntem de toate acolo… O să vorbesc cu părintele de aici, de la Oota, poate scăpăm odată de necazuri. Nu ştiu, dar nimic nu a mers bine sâmbătă. Olah a ratat penaltiul, Bălace a făcut henţul ăla aiurea, Şteţca a comis-o în ultimele secunde, jucătorii au făcut exact invers ce le ceruse nea Marian… Efectiv, tot meciul a fost un fiasco“, a completat Vali David.

„Nu s-a pus problema să plecăm“

Fostul portar al Universităţii a vorbit şi despre situaţia staff-ului craiovean, punctând că nu s-a pus problema demiterii. „Nu s-a pus problema să plecăm, deseară (ieri – n.r.) suntem la antrenament. Să ne demită cineva? Păi cine, că nu avem preşedinte?! Poate domnul primar… Mai degrabă să nu mai vrea nea Marian să continue, dar nu se pune problema în prezent pentru că noi suntem siguri că vor începe să vină şi rezultatele. Nu au cum să nu apară din moment ce toată lumea munceşte bine la antrenamente. Practic doar meciul cu Chiajna ni-l putem imputa. Cu Dinamo era greu să baţi, la Braşov a fost prima deplasare din Liga I şi să nu uităm că Braşovul a bătut toţi granzii acasă sezonul trecut. Cu Chiajna nu trebuia să pierdem, dar iată că lucrurile au stat altfel. Trebuie să strângem rândurile şi să încercăm să aducem puncte de la Astra“, a spus Vali David, punctând că dacă va pleca Marian Bondrea nu va rămâne nici el la Severin.

„Bătaie între Bondrea şi Olah? O invenţie!“

Presa centrală a semnalat ieri un incident petrecut după meciul cu Chiajna, pe culoarul de la vestiare, între antrenorul Marian Bondrea şi Adrian Olah, lait-motivul fiind penaltiul ratat de mijlocaş în minutul 30. Vali David a negat bătaia, punctând că a fost de faţă şi au fost doar contre verbale. „Bătaie între Bondrea şi Olah? O invenţie! Am citit şi eu şi m-am mirat, pentru că am fost de faţă. Băiatul ăla de la Bucureşti nu ştiu dacă a fost la meci… Nea Marian i-a reproşat ceva, Olah a răspuns, asta a fost tot. De la nişte contre verbale la pumni şi sânge e drum lung. Păi cum să ridice mâna un jucător la un antrenor sau la cineva din staff, că-l bat de-l las lat! Păi unde suntem aici? Unde e respectul? Noi le vrem binele şi încercăm pe cât posibil să le deschidem drumul spre victorii, iar ei să facă de-astea? Dar nici nu se pune problema să se întâmple aşa ceva. La comentarii am văzut că ar fi vorba de Zuluf, nu de Olah. Şi cu Zuluf au fost tot contre verbale. Nea Marian a certat mai mulţi jucători în vestiar, dar nu s-a bătut nimeni“, a încheiat Vali David.
Spusele antrenorului cu portarii au fost susținute şi de unul dintre jucători, care a dorit însă să rămână sub anonimat: „Domnul Bondrea a intrat în vestiar şi a început să ne certe, cum face de obicei, iar lui Zuluf i-a reproşat că nu a alergat pe teren, că se plimba mai mult. Zuluf i-a răspuns, dar nu a fost altceva. Iar Olah nici nu mai era în vestiar, plecase deja. Nu ştiu cine a scos-o pe asta cu bătaia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS