17.3 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Crăciunescu, demis

Crăciunescu, demis

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), decizia fiind luată ieri-dimineaţă de Comitetul Executiv al FRF. „Votul a fost ca la carte. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum… a fost o lucrătură, dar asta este. Eu nu am ce să îmi reproşez, chiar nu am. Asta este. La ce dezastru am găsit la CCA din punct de vedere uman, nimeni nu putea face mai mult“, a spus, pentru Mediafax, Ion Crăciunescu. Acesta nu a rezistat nici un an în fruntea CCA, el fiind numit şef al arbitrilor în septembrie 2011, după ce Vasile Avram a fost arestat.
Comitetul Executiv a aprobat propunerea ca Alexandru Deaconu să preia funcţia de preşedinte al CCA, însă „centralul“ susţine că nu a fost contactat. De asemenea, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost împuternicit să găsească soluţii şi să propună un manager al CCA de peste hotare, „pe cât posibil un membru al Comisiei de Arbitri a UEFA“. Soluţia pare să fie francezul Marc Batta (58 de ani), unul dintre cei mai importanţi oameni în structurile de arbitraj ale UEFA.
Mircea Sandu a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea FRF la următoarele alegeri, care vor avea loc în 2014. Şeful fotbalului românesc va renunţa peste doi ani la postul pe care îl ocupă din luna august a anului 1990. Mircea Sandu ar urma să ocupe în continuare funcţia de membru în Comitetul Executiv al UEFA, unde a fost numit pe 26 ianuarie 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

ȘTIRI GdS

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...

Horoscop

BerbecÎți dorești ceva nu doar diferit, ci radical, inovativ, chiar excentric, să surprinzi, să ieși din tipare. Îți schimbi o părere, o...

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

Extinderea Carierei miniere Roșia, blocată de nouă luni

Cea mai mare carieră minieră a Complexului Energetic Oltenia este blocată de nouă luni. Este vorba de Cariera...

Universitatea din Craiova, în elita educaţiei antreprenoriale superioare

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova, pune la dispoziţie studenţilor, pentru examenul de admitere 2020, 2.860 de...