8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea, gata de atac

CSM Vâlcea, gata de atac

Formaţia din Zăvoi şi-a stabilit conducerea administrativă, iar antrenorul Alin Artimon afirmă că pregătirea a decurs foarte bine şi că se aşteaptă la un sezon bun

Au început să se limpezească apele în Zăvoi. În primul rând s-a stabilit staff-ul administrativ al CSM Vâlcea, Adunarea Generală a clubului a ratificat hotărârea consiliului local, în noua organigramă apărând viceprimarul Gheorghe Ioniţă (membru AG), Mircea Poenaru, Adrian Panduraşu (ambii membri în Consiliul Director) şi George Pirnea (director executiv). „Vom găsi soluţii pentru ca CSM să aibă stabilitate financiară, vom avea un buget estimat la 400.000 de euro“, a spus Mircea Poenaru, în cadrul unei conferinţe de presă. „Sperăm să ni se alăture şi alţi sponsori, să vină şi consiliul judeţean. Pentru a avea condiţiile necesare promovării, ne mai trebuie o tabelă electronică şi o instalaţie de nocturnă, pe care sperăm să le avem până la finalul viitorului sezon. Apoi, ne gândim şi la încălzirea terenului. Ştim că Federaţia dă jumătate din suma necesară şi sperăm ca autorităţile să găsească resurse pentru restul de bani. Vă asigur că CSM nu se va mai bate din nou pentru evitarea retrogradării“, a punctat directorul executiv, George Pirnea.

Artimon: M-am liniştit

Antrenorul formaţiei CSM Vâlcea, Alin Artimon, a vorbit, pentru GdS, despre situaţia echipei, despre problemele ei şi despre viitoarea stagiune, afişând un aer optimist.
„Da, acum, că s-au clarificat lucrurile cu conducerea, pot spune că m-am liniştit, pentru că era nevoie de stabilitate. În privinţa echipei mai sunt însă puţin îngrijorat, pentru că nu s-au finalizat transferurile jucătorilor aduşi în această vară. I-am folosit în sistemul de joc, ne punem speranţele în ei, însă există varianta să pice transferul şi atunci ni se dă totul peste cap. Până nu văd scris negru pe alb, am emoţii. Noi am avut ţinte fixe în această vară în privinţa transferurilor, aşa că depindem foarte mult de ele. Ne trebuia un portar şi i-am adus pe Pascal şi Dzelme, doi fundaşi centrali, şi îi avem pe Pasăre şi Bumbac, şi un mijlocaş defensiv, aici e vorba de Sergiu Popescu, care a fost deja legitimat“, a spus tehnicianul vâlcenilor. „Suntem acoperiţi pe toate posturile şi din fericire nu au apărut multe probleme medicale pe parcurs. Singurul indisponibil este Dan Gogoşoiu, care s-a accidentat în ultimele etape din sezonul trecut, iar acum s-a operat la umăr. Am înţeles că recuperarea lui decurge bine, deci va fi apt la startul pregătirilor. Din păcate, avem trei absenţi acum, este vorba despre jucătorii străini Daouda, Traore şi Bangaly, care nu au ajuns încă la echipă. În prezent, am la pregătire 17 jucători de câmp, plus portarii“, a punctat Alin Artimon, enumerând jucătorii legitimaţi pe care îi are la dispoziţie: Tufiş – Dozescu, Tomozei, I. Popescu, Eremia, Plecanciuc, Dumitraşcu, Vătăjelu, Al. Ionescu, Vizitiu, Pârvu, Sg. Popescu, N. Nicolae, Văduva, Totâlcă, Vasile, N’Kongue, Stoica, Gogoşoiu, Buduroi, Bangaly, Traore, Daouda.

Mulţumit de pregătire

Strategul vâlcean s-a declarat mulţumit de modul cum a decurs pregătirea echipei până acum şi s-a arătat deranjat de faptul că s-ar putea amâna startul ligii secunde. „Suntem în grafic cu pregătirea, totul este conform planificării. Vom face o figură frumoasă în campionatul viitor, o să vedeţi asta. Din păcate, federaţia ne-ar putea da peste cap planul. Mi se pare o mare tâmpenie să amâne startul returului, ar fi o lipsă de respect faţă de noi, antrenorii, faţă de jucători. Ne-am făcut şi noi un plan, la sfârşitul lui echipa trebuie să fie în forma de vârf… Sper să nu se amâne, altceva nu pot să spun“, a punctat Artimon. „Am susţinut un cantonament pe plan local, pe care l-am destinat pregătirii fizice, iar acum am intrat în focurile jocurilor amicale. Am susţinut patru, obţinând două victorii, 6-0 cu Viitorul Galicea şi 5-1 cu Atletic Bradu, şi două egaluri cu Voinţa Sibiu, ambele încheindu-se 1-1. Mâine jucăm la Bucureşti cu Dinamo II, de la ora 11.00, sâmbătă la Piteşti cu FC Argeş şi sâmbăta cealaltă tot la Piteşti cu CSM. Dacă se amână startul campionatului trebuie să mai luăm două jocuri, rămâne de văzut cu cine“, a încheiat Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS