32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Aştept Jocurile ca pe Moș Crăciun“

„Aştept Jocurile ca pe Moș Crăciun“

Loturile de spadă şi sabie au plecat ieri, spre Jocurile Olimpice de la Londra, optimismul primând în delegaţia noastră. „Nu vreau să mai aştept încă patru ani pentru o nouă şansă, trebuie să profităm acum!“, a spus vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză la Digi Sport.
Campioane mondiale en-titre şi principale favorite la titlul olimpic pe echipe, spadasinele României au fost cele mai fericite că aşteptarea a luat sfârşit. „Aştept ziua asta mai ceva ca pe Moș Crăciun. Mi-ar fi greu să mai aştept încă patru ani pentru o nouă şansă, trebuie să profităm acum“, a punctat Ana Maria Brânză, completată de Simona Gherman: „Dacă va ieşi o medalie la individual, toată lumea va avea alt suflu pentru echipe“.
Şi băieţii sunt încrezători, Rareș Dumitrescu sperând că va repeta la Londra isprava de la Campionatele Mondiale din 2009, când a câştigat aurul cu echipa şi argintul în întrecerea individuală: „Plec cu foarte mare încredere că totul o să fie bine şi o să ne facem treaba acolo. Mi-aş dori foarte mult să fie două medalii, dar este foarte greu. Ar fi superb şi dacă am câştiga măcar una“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS