12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii nu se umflă în pene

Gorjenii nu se umflă în pene

Chiar dacă au „zdrobit-o“ pe „U“ Cluj, pandurii lui Grigoraş au rămas cu picioarele pe pământ şi speră să facă un joc bun şi la Mediaş

Victoria categorică, scor 6-2, cu „U“ Cluj le-a dat mare încredere jucătorilor şi oficialilor de la Pandurii Târgu Jiu, dar nu le-a schimbat „viziunea“ în privinţa obiectivului, deşi mulţi văd gruparea gorjeană drept una dintre principalele candidate la cupele europene. Preşedintele CA al grupării gorjene, Marin Condescu, la fel ca antrenorul Petre Grigoraş, s-a arătat destul de echilibrat şi i-a îndemnat pe fotbalişti la muncă, aratându-se pregătit să ofere recompensele necesare în cazul unei performanţe în acest sezon. „Pentru orice este un început. Până anul trecut nu dăduserăm cinci, acum doi ani nu dăduserăm trei într-o repriză. Rezultatul este unul cu care trebuie să ne mulţumim, jocul rămâne să-l vedem şi peste două-trei etape. E bine totuşi să ai noroc să dai gol din prima etapă, e ceva… Obiectivul echipei este acelaşi ca anul trecut. Şi premierea este la fel. Respectăm totul ca şi anul trecut“, a spus Condescu, pentru gorj-domino.com.
Dacă Marin Condescu s-a adresat indirect fotbaliştilor, antrenorul Petre Grigoraş, ştiind cât de capricioşi sunt fanii olteni, în speţă cei gorjeni, le-a lansat chibiţilor un mic „apel la înţelegere“. „Nu ne îmbătăm cu apă rece, e o victorie foarte frumoasă, o victorie care trebuie apreciată, dar vor veni meciuri foarte dificile şi mă gândesc cu frică la momentul în care jocul sau rezultatul nu va mai fi atât de bun, care va fi reacţia publicului. Sunt extrem de curios, pentru că îi înveţi cu trei, cu patru, cu cinci, acum, în premieră, cu şase goluri, şi mă gândesc că atunci când vom reuşi să conducem cu 1-0 sau 2-0 vreo echipă o să ne ia la înjurat… Sper să fie inteligenţi!“, a punctat Grigoraş.

„Vom încerca în mod sigur şi mai mult”

La rândul lor, jucătorii par să fi căpătat suficientă încredere în sine şi promit că vor face tot posibilul să obţină şi alte rezultate pozitive în etapele care urmează.
„Este o victorie importantă pentru echipă, în urma unui joc foarte plăcut, foarte bun. Am aflat că este cel mai clar succes al Pandurilor din Liga I, dar eu sper să continuăm la fel şi poate să mai aducem şi alte recorduri. Nu ştiu acum dacă celelalte echipe din campionat se vor teme de Pandurii, pentru că sunt destule formaţii foarte bune, au un fotbal de calitate, doar după ce vom juca împotriva lor vom putea trage concluzii. Obiectivul este clasarea între poziţiile şase-zece, însă orice este posibil pentru noi, vom încerca în mod sigur şi mai mult“, a declarat nigerianul John Ibeh, autor a două goluri în partida cu „U“ Cluj.
„Mă bucur în primul rând că am  avut un start foarte bun de sezon şi abia după aceea pentru faptul că am reuşit să marchez. Mă bucur şi pentru acest scor, a fost o victorie clară şi meritată pentru noi“, a spus lituanianul Deivydas Matulevicius.
„Cred că am făcut un meci foarte bun. E adevărat că a fost primul meu joc, iar colegii m-au primit foarte bine în echipă. Eu am încercat să dau totul şi în modul acesta mi-a fost mai uşor să intru în joc mai bine, să reuşesc chiar să şi marchez. Sper să continui la fel, sper să muncesc mai mult pentru că mai am de lucru, iar la sfârşitul campionatului toată lumea să fie mulţumită. Mai am ceva de recuperat din pregătire, eu am început antrenamentele mai târziu decât ceilalţi colegi de la Pandurii. Acum am avut şi puţină şansă să marchez din prima, dar peste câteva săptămâni, fiind la capacitate maximă, sper să fiu la înălţime şi să ajut mai mult echipa. Aş vrea să mulţumesc şi publicului, pe care l-am simţit foarte cald şi care m-a primit foarte bine încă de la debut“, a afirmat francezul Karim Boutadjine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS