12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ungur, învins de Lopez la turneul de la Gstaad

Adrian Ungur, învins de Lopez la turneul de la Gstaad

Ieşit în această săptămână din prima sută mondială, jucătorul Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur al turneului ATP de la Gstaad (Elveția). Ungur a părăsit terenul învins cu greu de spaniolul Feliciano Lopez, cap de serie numărul 5, cu 2-6, 6-4, 7-6.
Al 30-lea jucător al lumii a avut nevoie de două ore și trei minute pentru a se impune în fața unui Ungur. Ginerele lui Ilie Balaci va pleca de la Gstaad fără nici un punct care să se adauge în clasamentul ATP, dar va fi recompensat cu 3.670 de euro. Ungur a rămas în competiţie în proba de dublu, unde face pereche cu italianul Filippo Volandri. Cei doi vor juca în sferturile de finală cu învingătorii partidei dintre perechea Johan Brunstrom/Dick Norman (Suedia/Begia) şi cuplul columbian Robert Farah/Santiago Giraldo. Ungur şi Volandri au învins în runda inaugurală, cu scorul de 5-7, 7-6, 10-3, cuplul Dustin Brown/Mihai Elgin (Germania/Rusia), cap de serie numărul 4.
Ieri au debutat, la Arenele BNR din Bucureşti, meciurile de pe tabloul principal la BCR Ladies Open România, turneu dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.
Până la închiderea ediţiei, Alexandra Cadanţu a învins-o pe italianca Nastassja Burnett, cu 7-5, 4-6, 6-1, iar Mădălina Gojnea a fost învinsă de Garbine Muguruza (Spania), cu 6-2, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS