17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii încep retuşurile pentru meciul cu Dinamo

Severinenii încep retuşurile pentru meciul cu Dinamo

CS Turnu Severin a revenit duminică seară din Slovenia, iar astăzi va pleca într-un minicantonament la Herculane pentru a stabili strategia de luptă cu Dinamo

Promovată în Liga I, CS Turnu Severin a început să numere clipele rămase până la primul joc oficial, unul în care şi rivalul este tare şi naşte ambiţii mari, iar dorinţa de victorie este tot mai mare. Orgoliul oltenesc, coroborat cu o stare de spirit foarte bună după cantonamentul din Slovenia şi cu dorinţa de a demonstra că nu se află întâmplător pe prima scenă, gruparea de la Dunăre pregăteşte atent fiecare detaliu pentru disputa de vineri, de pe „Municipal“, de la ora 20.20 (Antena 1).
Trupa antrenată de Marian Bondrea şi Jerry Gane a revenit duminică seară la Severin şi a primit doar câteva ore de relaxare. Nu toată lumea a beneficiat însă de puţinele clipe de relaxare, au fost şapte jucători care au făcut o scurtă vizită la Craiova, la Policlinica pentru Sportivi, unde au fost supuşi testelor în vederea obţinerii vizei medicale. Este vorba de portarul Alexandru Iordan şi de jucătorii de câmp Răzvan Neagu, Dan Gavrilescu, Bogdan Stoica, Alexandru Stan, Joel Thomas şi Jovan Golic, aceştia fiind însoţiţi în Bănie de directorul sportiv Marian Zaharia. Francezul Joel şi sârbul Golic nu au semnat deocamdată, însă zilele acestea vor parafa înţelegeri pe doi ani cu CS Turnu Severin, ei fiind pe placul staff-ului tehnic al oltenilor.
Programul severinenilor până la întâlnirea cu Dinamo Bucureşti rămâne destul de încărcat. Foştii găzari au avut aseară un antrenament la „Termo-Severin“, iar astăzi la prânz vor intra în regim de cantonament. Bălău şi compania nici nu au despachetat bine bagajele, că a trebuit să şi le facă din nou, în jurul orei 12.00, după masa de prânz, urmând să plece spre Băile Herculane, unde vor asuda până joi seară.

Jucătorilor li s-a interzis să vorbească

Pentru Marius Bălău şi compania, promovarea în Liga I nu a însemnat decât o performanţă sportivă, ci şi o schimbare a modului de viaţă, dacă se poate spune aşa. Jucătorilor li s-a interzis să discute cu reprezentanţii mass-media până la confruntarea cu Dinamo de teamă să nu-şi facă apariţia tensiunea în sânul echipei sau să stârnească dispute în afara gazonului. Pentru suporterii severineni care voiau să afle amănunte despre stagiul din Slovenia, putem spune că jucătorii au vorbit doar „neoficial“. Aceştia s-au declarat mulţumiţi de condiţiile de care au avut parte în cantonament, au punctat că s-a muncit bine şi că oboseala în urma drumului a fost foarte mare. În privinţa amicalului cu AS Roma, fotbaliştii au mărturisit că au fost plăcut impresionaţi de Francesco Totti şi compania, apreciindu-le valoarea fotbalistică, dar şi pe cea umană, caracterizându-i modeşti şi foarte vorbăreţi. Bineînţeles că schimburile de tricouri cu vedetele Romei nu au lipsit şi nici pozele, concluzia fiind că toată ziua de sâmbătă le-a rămas bine întipărită în minte.
Legat de meciul cu Dinamo, oficialii olteni au afirmat că urmează o conferinţă de presă zilele următoare în care unii din jucători şi antrenorul Marian Bondrea vor prefaţa disputa de vineri, cu Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS