13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Ignat: Este o enigmă ce mi s-a întâmplat la Severin

Dan Ignat: Este o enigmă ce mi s-a întâmplat la Severin

Mijlocaşul severinean nu-şi explică motivul pentru care nu a fost folosit decât şapte minute în returul campionatului, dar nu le poartă pică celor de la CS Turnu Severin şi le ţine pumnii în Liga I

Deşi Gaz Metan CFR Craiova s-a mutat la Turnu Severin şi a primit denumirea Gaz Metan Severin, iar mai apoi CS Turnu Severin, gruparea de la Dunăre nu mai are în lot nici un localnic, lucru mai puţin întâlnit în fotbalul românesc. Singurul severinean care a cochetat cu formaţia alb-albastră a fost Dan Ignat, dar acesta nu a reuşit să se impună. La începutul verii trecute, mijlocaşul oltean, care mâine împlineşte 25 de ani, nu a fost simpatizat de antrenorul Cosmin Bodea şi nici nu a reuşit să ajungă la un numitor comun cu oficialii în privinţa semnării contractului, motiv pentru care a jucat o jumătate de an la FC Olt Slatina. În iarnă s-au reluat tratativele şi Dan Ignat a semnat cu Gaz Metan Severin un contract valabil doi ani şi jumătate, însă mutarea nu s-a dovedit de bun augur. Folosit foarte puţin în jocurile amicale de Marian Bondrea, Ignat nu s-a resemnat şi a încercat să-i schimbe părerea noului antrenor, însă în zadar. „Am jucat doar şapte minute în retur, cinci cu Alba Iulia şi două cu Luceafărul Oradea. Atât. În cantonamentul din
Antalya am evoluat doar în primul amical, cu danezii de la Koge, în rest nimic. Efectiv, este o enigmă ce mi s-a întâmplat“, a afirmat Dan Ignat, pentru GdS.

„Nu avea rost să rămân“

Dan Ignat a povestit, plin de amărăciune, că s-a pregătit foarte bine şi şi-a aşteptat rândul, fiind convins că va primi o şansă din partea „Profesorului“, dar aceasta nu i-a fost acordată. „Faptul că am fost rezervă nu m-a deranjat la început. Din contră, m-a motivat şi m-a făcut să mă pregătesc cât mai bine, fiind convins că voi primi şi eu şansa să arăt ce pot, dar nu a fost aşa. Efectiv, am fost marginalizat şi e normal să am regrete. În condiţiile date nu avea rost să rămân, pentru că, dacă nu intram în jocurile din Liga a II-a, în cele de pe prima scenă era clar că nu aveam nici o şansă. Singura variantă ca să rămân la Severin era să plece Bondrea, dar cum rezultatele au fost de partea sa… Nu-i port pică, doar că nu înţeleg de ce nu mi-a dat şi mie o şansă, pentru că nu l-am deranjat niciodată cu ceva şi m-am pregătit foarte bine. Nu am purtat nici o discuţie în contradictoriu cu dânsul cât am fost la echipă. Nu avea rost să rămân, pentru că sunt tânăr şi am nevoie să joc“, a spus Ignat.

„Voi fi suporterul echipei“

Mijlocaşul severinean a afirmat că se află în discuţii cu mai multe echipe şi că rămâne suporterul numărul unu al CS Turnu Severin. „Faptul că eu nu voi continua la Severin nu înseamnă că nu voi ţine cu echipa locală. Mă bucur enorm că am reuşit să promovăm pe prima scenă şi sper să facem o figură frumoasă. Nu ştiu dacă voi putea fi prezent la meciul cu Dinamo sau la celelalte, pentru că este foarte posibil să semnez până atunci cu cineva şi să fiu în pregătiri, dar cu siguranţă le voi vedea pe toate la televizor. Voi fi suporterul numărul unu al echipei. Eu am încredere în băieţi. Oraşul acesta iubeşte fotbalul şi merită o echipă în Liga I. În privinţa mea, pot spune că am purtat discuţii cu mai multe echipe, dar să vedem. Variante sunt, nu mă plâng, dar vreau să semnez cu o formaţie care vrea promovarea, pentru că tot timpul am tins spre performanţă şi nu mă schimb“, a încheiat Dan Ignat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS