11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportALRO l-a „repatriat“ pe Marius Jianu

ALRO l-a „repatriat“ pe Marius Jianu

Divizionara secundă ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluminişti obţinând acordul lui Marius Jianu. Mijlocaşul slătinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani şi a venit din postura de jucător liber de contract, după ce săptămâna trecută a încheiat „socotelile“ cu echipa finanţată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa. „Este pentru prima dată când voi juca la o echipă din Slatina. Mă întorc acasă şi mă bucur că voi evolua pentru o echipă care îşi doreşte performanţă. Ne-am înţeles foarte repede, nu este greu să negociezi cu preşedintele ALRO, Jean Niţulescu. Toată discuţia a durat 20 de minute. Pe 2 iulie o să merg la reunirea lotului echipei Alro“, a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Jianu.
Parcursul lui Marius Jianu este destul de interesant. A început fotbalul la Sporting Slatina, apoi a plecat la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ Craiova, iar de aici, la Prefab Modelul, echipă pentru care a evoluat trei sezoane. În perioada 2008-2009, jucătorul a evoluat la Internaţional Piteşti, echipă alături de care a promovat în Liga I, la Piteşti rămânând până în 2010, când a semnat cu Săgeata Năvodari.
În iarnă, Marius Jianu a semnat cu Viitorul Constanţa, însă slătineanul a evoluat puţin pentru echipa care în această vară a promovat în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS