21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Veteranii“ de la Severin n-au emoţii privind retrogradarea

„Veteranii“ de la Severin n-au emoţii privind retrogradarea

Fotbaliştii de la CS Turnu Severin sunt conştienţi că în Liga I meciurile vor fi cu totul şi cu totul altfel decât în eşalonul secund, dar sunt convinşi că pot face faţă acestui nivel şi că nu vor retrograda.
„În primul an nu ne gândim la cupele europene. Obiectivul este evitarea retrogradării şi sper să-l îndeplinim. Fiecare meci este greu, nu doar cel cu Dinamo. Indiferent că jucăm cu Pandurii Târgu Jiu sau cu Steaua, va fi la fel de dificil, pentru că avem în lot jucători care n-au evoluat în prima ligă, întâlnesc fotbalişti mai experimentaţi… Noi aşteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion, vă daţi seama că avem nevoie şi de sprijinul lor, împreună putem să ne îndeplinim obiectivul. Nu ştiu ce jucători ar trebui să fie aduşi, e treaba conducerii, a antrenorilor, nu a noastră. Noi trebuie să ne pregătim şi să jucăm cât mai bine. Indiferent de nume, cei care vom fi în echipă trebuie să facem tot ce-i posibil să rămânem în Liga I“, a declarat mijlocaşul Adrian Olah.
„Ştim că mulţi ne consideră deja retrogradaţi, dar oltenii sunt ambiţioşi şi nu stau cu capul plecat. Au venit deja câţiva jucători importanţi şi cred că vor mai apărea şi alţii, care să ne ajute să rămânem în prima ligă şi să facem istorie pentru Severin. Cu Dinamo în prima etapă toată Oltenia, dar şi Banatul, va fi alături de noi şi toţi suporterii vor dori să învingem duşmanul lor de moarte“, a declarat Silviu Bălace.
Şi căpitanul Marius Bălău este optimist, acesta afirmând că echipa are valoare şi un staff priceput: „Suntem gata să demonstrăm că avem valoare şi că putem juca de la egal la egal cu oricine. Avem jucători şi tineri, şi maturi, împreună formăm un lot unit şi omogen. În plus, avem un staff tehnic foarte bun şi asta va conta mult. Sunt convins că nu vom avea probleme cu retrogradarea, pentru că ăsta e obiectivul nostru pentru acest an“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS