25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVali David şi-a recompensat campionii

Vali David şi-a recompensat campionii

http:http://www.youtube.com/watch?v=cS3kehzsJcw
http:http://www.youtube.com/watch?v=L96nC24iguo

Miercuri a fost o zi specială pentru micuţii juniori E (născuţi în 2001) ai clubului CSJ Ştiinţa U Craiova, campioni judeţeni în acest an competiţional. Locul secund pe care l-au ocupat la turneul zonal de la Târgovişte (16-20 mai) l-a determinat pe antrenorul Valentin David să-i premieze, copiii primind câte o diplomă şi câte o medalie fiecare pentru performanţa realizată. Căpitanul Robert Tudor a avut parte de o atenţie în plus, el primind şi o statuetă pentru modul în care şi-a dirijat colegii spre victorii.
Iată componenţa grupei de juniori E a CSJ Ştiinţa U Craiova: Ştefan Boznea, Nicuşor Ilin, Cătălin Ionescu, Ştefan Rezeanu, Cristian Popa, Andrei Diaconu, Ştefan Barbu, Flavius Pipercă, Robert Tudor, Emilian Pacionel, Răzvan Anghel, Sorin Radu, Antonio Cucit, Cătălin Teleru, Andrei Militaru, Radu Făleanu şi Alex Diaconescu.

Părinţii,
ajutor de nădejde

La finalul ceremoniei desfăşurate la cantonamentul din Lunca Jiului, antrenorul Valentin David s-a arătat mâhnit de faptul că nimeni din conducerea AJF Dolj nu s-a gândit să-i premieze pe juniorii săi, aşa cum era normal. „Niciodată când pleci de jos nu o să-ţi fie uşor. Ar fi nemaipomenit aşa, să găseşti nişte copii din ăştia minunaţi, din prima zi să-i iei şi să câştigi tot ce se poate. Am muncit împreună cu ei şi cu părinţii lor, am căutat să oprim copiii cei mai talentaţi. A fost o muncă de vreo doi ani şi patru luni, un drum care, cu cât înaintam în timp, cu atât aveam satisfacţii mai mari. Acum s-a împlinit un vis al lor, dar şi al meu, de a câştiga campionatul judeţean la juniori. Dacă priviţi în jur, tot ce s-a făcut aici, tunsul ierbii, aducerea porţilor, curăţenia, s-a făcut cu ajutorul părinţilor. Nu poţi să te dezvolţi aşa, într-un mediu murdar. Îmi pare rău că AJF-ul nu s-a gândit la o astfel de premiere, indiferent ce oferea. Şi dacă dădea nişte bomboane, conta foarte mult pentru copii“, a afirmat antrenorul craiovean.
Întrebat dacă puştii săi pot reprezenta viitorul fotbalistic al Craiovei, Vali David a spus că este absolut necesar să reapară Universitatea Craiova, altfel minunaţii copii vor ajunge la marile rivale. „Sincer, dacă nu se face ceva, să se implice oameni cu bani, pentru că numai ei pot ajuta la renaşterea Universităţii Craiova, îi luăm şi îi ducem la Gaz Metan Severin, Steaua, Rapid etc. Chiar şi la Dinamo, unde toţi zic că nu se duc, dar trei sferturi din echipă acolo s-a dus. Îi ducem în ţară, ce să facem. Important pentru ei este să joace şi să trăiască din fotbal, pentru că se trăieşte bine, cu toate greutăţile pe care le întâmpină acum finanţatorii. Dacă eşti chibzuit, poţi face bani frumoşi“, a punctat Vali David.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS