27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii lui Grigoraş, la ultima reprezentaţie

Pandurii lui Grigoraş, la ultima reprezentaţie

Elevii lui Petre Grigoraş nu au timp de respiro, joi seară au bătut Petrolul, iar sâmbătă joacă la Chiajna, acesta fiind ultimul meci din acest sezon

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu şi-a trecut în cont o nouă victorie joi seară, trupa lui Petre Grigoraş câştigând la limită, scor 1-0, confruntarea cu Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a 33-a din Liga I. Unicul gol al meciului de pe stadionul „Municipal“ (2.500 de spectatori) a fost marcat de Alexandru Grigoraş în minutul 44, fiul tehnicianului şutând imparabil din mijlocul careului mare. De menţionat că în minutul 72, Pandurii a marcat din nou, prin Voiculeţ, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a mizat în duelul cu „lupii galbeni“ pe: Lazar – Unguruşan, Viera, Rusu, Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Al. Grigoraș (‘69, Batin), Lemnaru (‘86, Avramescu), C. Cristea (‘89, Brata).
De partea cealaltă, tehnicianul prahovenilor, Gigi Mulţescu, a folosit următorii jucători: Valincius – Străuț, Melinte, Bikana, Maxim – Negru, Bărbulescu – Opriţa, Stynik (‘46, Neagu), Borza (‘36, Fl. Dumitru) – Dina (‘77, M. Roman).

Grigoraş, mulţumit

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat la finalul partidei cu Petrolul că rezultatul a fost echitabil şi şi-a felicitat elevii pentru victoria care îi menţine pe locul opt al clasamentului. „Este o victorie extrem de importantă pentru că locul opt nu ne mai poate scăpa acum. Felicit toţi jucătorii pentru tot ce au făcut în acest sezon. Sincer, chiar nu credeam că vom aduna atâtea puncte şi că vom termina pe un loc atât de bun. Am trăit din nou periculos spre finalul meciului cu Petrolul, când am ratat foarte mult, iar oaspeţii ne puteau surprinde. Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială“, a declarat Petre Grigoraş, conform gorj-domino.com.
De partea cealaltă, tehnicianul „lupilor galbeni“, Gigi Mulţescu, a recunoscut superioritatea oltenilor, lăudându-i pe Grigoraş şi compania. „Un meci frumos, dar dominat de Pandurii, o echipă foarte puternică, dar care ne-a pus multe probleme, mai ales în condiţiile în care nu am putut conta pe mai mulţi titulari. Consider că victoria lor este meritată. După părerea mea, Pandurii meritau să termine între primele cinci echipe din Liga I. Domnul Grigoraş a reuşit ceva impresionant aici, la Târgu Jiu“, a spus Gigi Mulţescu.
Pandurii Târgu Jiu nu a primit prea mult timp de respiro din partea LPF. La nici 49 de ore de la confruntarea cu Petrolul Ploieşti, Petre Grigoraş şi compania vor intra din nou în iarbă, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 19.45 (GSP TV), în deplasare, pe Concordia Chiajna. Aceasta este ultima „reprezentaţie“ a gorjenilor din acest sezon competiţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS