26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Creţu s-a reabilitat

Andrei Creţu s-a reabilitat

Atacantul formaţiei ALRO Slatina, Andrei Creţu, şi-a cerut scuze pentru ieşirea necontrolată de la meciul cu Mureşul Deva, când, după ce a marcat, s-a îndreptat spre banca tehnică şi a făcut un gest de nemulţumire spre „secundul“ George Biţă. Marcator şi în amicalul de marţi după-amiază, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Creţu a afirmat că regretă incidentul şi că speră să continue la Slatina, contractul său expirând la finele campionatului. „În fiecare meci în care intru îmi doresc să dau gol. Poate ar trebui să mi se dea mai multă încredere, dar eu nu dezarmez şi încerc
să-mi fac treaba cât mai bine. Am greşit şi eu cu Mureşul Deva când am avut acea ieşire şi îmi cer scuze pe această cale. Eram puţin nervos, dar nu i-am transmis cuvinte injurioase. Pur şi simplu, a fost o descărcare a mea şi îmi pare rău că s-a ajuns acolo. Eu sunt plătit să joc fotbal, să dau goluri, iar dacă greşesc e normal să şi plătesc“, a spus Creţu, pentru Olt TV. „Dacă dânşii or să vină cu o propunere, o să rămân la ALRO“, a completat Andrei Creţu.

Biţă, mulţumit
de juniori

La finalul jocului de pe „Metalurgistul“, antrenorul secund al grupării ALRO Slatina, George Biţă, a vorbit despre evoluţiile celor doi juniori aduşi de la Craiova, veniţi în teste. „A fost un joc util, un antrenament bun. Fundaşul central, Irinel Chircan, va face faţă pentru Divizia B, iar celălalt, Ionuţ Badea, mijlocaşul stânga, este un jucător tehnic, cu o viteză bună de reacţie, ne va ajuta în viitor. Sunt nişte jucători pe care eu i-am avut la Craiova şi am lucrat cu ei un an întreg. Cei doi juniori rămân în continuare“, a spus Biţă, conform Olt TV. „Sunt doi copii buni, au valoare, dar problema e că pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă-i dăm. Biţă i-a luat singur, de capul lui, şi nu-i corect, dar sper să găsim o rezolvare“, a declarat, pentru GdS, preşedintele centrului de copii şi juniori al CSJ Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu.
În viitoarea etapă de campionat, ALRO Slatina va primi vizita formaţiei Juventus Bucureşti, într-un meci care se va desfăşura duminică, de la ora 11.00. „Toţi sunt fără cartonaşe, toată lumea e validă. Normal că Sorin Cârţu face programul echipei. Fiind director tehnic, el face programul“, a punctat George Biţă.

Oprescu, convins de victoria cu FC Argeş

Tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a apreciat că i-au fost ascultate indicaţiile, dar este nemulțumit că vechile greşeli nu au dispărut. „Au reuşit în ambele reprize să facă presing, ceea ce le-am cerut, au respectat tema jocului. Sunt puţin nemulţumit că la prima fază în care adversarii au fost în careul nostru de 16 metri, au şi reuşit să marcheze. Avem aceleaşi probleme din tur, avem momente când jucăm bine şi tocmai atunci primim goluri foarte uşor. Acum nu sunt supărat, că a fost amical“, a spus Dan Oprescu, prefaţând şi întâlnirea de sâmbătă, de pe stadionul „Rapid“ din Piatra Olt, când FC Olt va întâlni pe FC Argeş: „Cred că, dacă vom câştiga sâmbătă cu FC Argeş, atunci putem spune că ne-am salvat 100% de la retrogradare. Avem probleme de lot, sunt câţiva jucători suspendaţi. Giurcă este în continuare accidentat, a intrat nerefăcut complet la meciul ăsta şi acuză dureri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS