19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu cedat nervii la Severin

Au cedat nervii la Severin

http:http://www.youtube.com/watch?v=-iyArd8Siqs
http:http://www.youtube.com/watch?v=U5EhW9tR_xE

Liga a II-a
Gaz Metan Severin – UTA Arad 0-0
Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.
Gaz Metan Severin: Şteţca – Mirescu (’83, Moutinho), Dandea, Bălău, Bălace – Giurgiu, Olah, Zaharia, Neacşa – Al. Marin (’46, Abba), Vancea. Antrenor: Marian Bondrea.
UTA Arad: Amadio – Siminic, Pocuca, Gligor (’68, Năbădan), Tombaye – Varga, Purice, Hidişan, Galanis – Sitoe (’78, Chindriş), Mara. Antrenor: Adrian Falub.
Cartonaş roşu: Varga ’75.
Au arbitrat: C. Botaş – I. Radu, V. Bârleanu.

Remiza de sâmbătă, cu UTA, a scos la iveală şi lucruri mai puţin plăcute în tabăra celor de la Gaz Metan Severin,
tensiunea atingând cote mari

Gaz Metan Severin nu a reuşit decât un 0-0 cu UTA Arad pe teren propriu, astfel că a ratat şansa să se instaleze, cel puţin pentru moment, pe locul trei în clasamentul seriei a doua din liga secundă. Din nefericire, pe „Municipalul“ severinean s-a instalat nervozitatea, atât jucătorii, cât şi publicul şi-au dat în petic, existând reproşuri între cele două părţi după încheierea partidei. Micuţa galerie severineană a avut „războiul“ ei cu Cosmin Vancea în timpul jocului, cerându-i în dese rânduri atacantului să iasă de pe teren, în ciuda faptului că acesta a depus mult efort şi a hărţuit în permanenţă defensiva oaspeţilor. De cuvinte grele au avut parte şi ceilalţi fotbalişti la final, când au mers să salute publicul, în special Silviu Bălace, mijlocaşul cedând psihic la reproşurile venite de la tribuna a doua, el fiind cu greu calmat de coechipieri. La scurt timp, în drum spre vestiare, mai exact la mijlocul terenului, Mihai Şteţca i-a tras două palme lui Alex Neacşa, duelul continuând verbal până au intrat pe tunel. Altfel, găzarii au fost luaţi serios la întrebări şi de cei de la tribuna zero, în colimator intrând şi antrenorul Marian Bondrea, căruia i s-au reproşat plecarea lui Laurenţiu Boroiban la ALRO Slatina şi excluderile din lot ale lui Patrian Trifu, Viorel Şaim şi Bogdan Mustaţă. Surse apropiate echipei susţin că jucătorii sunt nemulţumiţi de întârzierile mari salariale şi contractuale, acest lucru fiind principalul motiv care a condus la tensiunile din lot.
„S-au calmat spiritele între timp. Miza jocului a fost mare şi i-a afectat pe băieţi, dar acum totul este bine“, a declarat ieri, pentru GdS, Marian Zaharia, directorul sportiv al Gaz Metan Severin.

Bondrea, dezamăgit de joc

La conferinţa de presă, antrenorul Marian Bondrea a făcut o scurtă cronică a meciului, declarându-se nemulţumit de evoluţia elevilor săi. „După aspect poate că e echitabil rezultatul. Mă aşteptam ca băieţii să fie dezlănţuiţi, dar vedeţi că această miză din clasament joacă feste. N-am avut inspiraţie acolo, la prima linie, deşi mijlocul a funcţionat destul de bine, a dus multe mingi pe 20 de metri, dar acolo nu am mai găsit continuitate. Vârfurile au fost total neinspirate. Îmi pare rău că jucătorii pe care i-am introdus pe parcurs nu au adus o îmbunătăţire a jocului, deşi s-a văzut că UTA era în imposibilitate pe finalul meciului. Poate că omogenitatea ne joacă feste în continuare. După etapa asta s-au complicat şi mai mult lucrurile, deci lupta se duce până în ultimul moment. Lupta pentru locul trei, pentru că de promovare nu poate fi vorba, este discutabilă, depinde de ce va hotărî federaţia la Adunarea Generală. Acum, lucrurile sunt clare, locul trei nu promovează, deşi sunt echipe care pot ataca locul doi, că văd că Timişoara a ridicat mâna“, a spus Bondrea.

A recunoscut că sunt probleme la echipă

Marian Bondrea a dorit să lămurească anumite probleme legate de jucători, recunoscând că sunt tensiuni la echipă, dar fără să detalieze. „Aş dori să lămurim odată pentru totdeauna – pentru că, din păcate, sunt oameni aici, la Severin, care agită atmosfera – că nu l-a dat nimeni afară pe Boroiban. A plecat singur, era în ultimele şase luni de contract şi deja tratase cu ALRO Slatina, luase chiar şi avansul. În al doilea rând, nu cred că dacă îl aveam pe Boroiban se schimba situaţia. Să nu uităm că Boroiban nu a făcut treabă la nici una dintre echipe şi nici echipele la care a activat nu au fost performante. A jucat numai la formații aflate la coada clasamentului, aşa că nu cred că este o pierdere foarte mare, dar sunt foarte multe răutăţi şi se găsesc foarte multe motive“, a spus „Profesorul“. „Dacă astăzi nu am prea multe comentarii de făcut, am şi nişte motive personale şi nu vreau să spun nişte lucruri în plus, nu mă caracterizează, sunt altfel de om, cu Timişoara chiar sunt supărat că am pierdut două puncte, pentru că meritam victoria. Echipa e nervoasă, dar nu pot să vă explic de ce, nu vreau să dau detalii, v-am lăsat să înţelegeţi nişte lucruri“, a mai spus Bondrea. „Cei pe care i-am dat afară erau nişte jucători care pur şi simplu ocupau numeric locul, fără nici un fel de aport, şi am considerat că e bine să fie mai puţini, dar de calitate“, a punctat Bondrea, făcând referire la Trifu, Şaim şi Mustaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS