18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Meciuri de clasament pentru fetele de la SCM

Meciuri de clasament pentru fetele de la SCM

În timp ce handbalistele de la SCM Craiova luptă pentru evitarea retrogradării, celelalte două echipe feminine ale clubului primăriei nu mai au emoţii. Baschetbalistele şi voleibalistele joacă în play-off pentru stabilirea configuraţiei finale a clasamentului, în zona locurilor 5-8. Astăzi au loc meciurile cu numărul doi. Echipa de baschet, antrenată de Liviu şi Daniela Manea, întâlneşte, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie, formaţia CS Universitatea Alba Iulia. Oaspetele au câştigat sâmbătă primul meci, scor 98-63, iar dacă se impun şi astăzi vor continua lupta pentru locurile 5-6, iar oltencele vor lupta apoi pentru locurile 7-8. Dacă SCM va câştiga astăzi, se va mai disputa şi meciul al treilea, decisiv, la Alba Iulia. Trebuie menţionat că antrenorul Liviu Manea nu se mai poate baza pe două jucătoare importante, americancele Brandie Hoskins şi Elsara Greer, care au plecat deja acasă, şi, în plus, are şi alte fete cu probleme medicale în lot.
Voleibalistele craiovene joacă la Lugoj, cu echipa locală, CSM, pentru locurile 7-8. Prima partidă a fost câştigată de elevele lui Marian Constantin şi Puşa Dina, cu scorul de 3-1, dar formaţia din judeţul Timiş nu pare dispusă să cedeze uşor pe teren propriu. Dacă Lugoj va egala situaţia, meciul decisiv se va desfăşura în Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Un gorjean, vindecat de COVID 19, a jucat hora,...

Un bărbat a jucat hora, miercuri, în fața Spitalului COVID din Târgu-Cărbunești, bucuros că s-a vindecat de coronavirus și a fost externat....