25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCN „Carol I“, locul trei la Târgu Jiu

CN „Carol I“, locul trei la Târgu Jiu

Echipa masculină de baschet liceu a Colegiului Naţional „Carol I“ din Craiova s-a clasat pe locul trei la faza interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS) şi a ratat calificarea la turneul final al competiţiei. Faza interjudeţeană s-a desfăşurat, recent, la Târgu Jiu, cu participarea a cinci echipe, deoarece reprezentanta judeţului Vâlcea nu s-a prezentat. Lotul craiovean, coordonat şi pregătit de profesorul-antrenor Carmen Georgescu Bărţăgui, a fost alcătuit din jucătorii: Octavian Grigorescu (căpitan), Cosmin Duţă, Bogdan Trifănescu, Daniel Buzatu, Radu Pârvulescu, George Dinicică, Dragoş Trifan, Adrian Stanciu, Alexandru Stănescu şi Gheorghe Bobăianu. A lipsit unul dintre pivoţi, Bogdan Bădici, deoarece s-a accidentat la turneul precedent de la Craiova.
Revenind la faza interjudeţeană de la Târgu Jiu, prima poziţie a fost ocupată de LPS Piteşti, pe locul doi s-a clasat echipa din Târgu Jiu, pe trei – Craiova, pe patru – Târgovişte, iar pe cinci-Slatina.
„Echipa LPS Piteşti a fost greu de învins, deoarece a avut doi jucători de Divizia A, talia fiind de la 1,80 metri până la 2,05 metri. Sper ca în următorii ani să muncim la mult, să avem noroc şi mai multă înţelegere atât din partea colegilor mei, cât şi a conducerii şcolii. Pentru competiţia de la Târgu Jiu am primit sponsorizare din partea mamei unui elev“, a declarat Carmen Georgescu Bărţăgui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS