13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mi-a fost ruşine că antrenez Pandurii“

„Mi-a fost ruşine că antrenez Pandurii“

Petre Grigoraş şi-a desfiinţat jucătorii după înfrângerea cu Astra Ploieşti, scor 0-2

Pandurii Târgu Jiu a fost de nerecunoscut pe terenul Astrei. Cu o singură ocazie, irosită de Ibeh, gorjenii nu puteau emite pretenţii la Ploieşti. Găman (‘28) şi Fl. Pătraşcu (‘58) au semnat golurile echipei lui Mircea Rednic, însă scorul putea fi mult mai mare. Petre Grigoraş nu-şi explică, încă, apatia din jocul echipei sale. „Nu luăm cu nimic din meritele Astrei, au câştigat meritat, scorul putea să fie mult mai mare, putea să fie 4 sau 5-0, nu era nici o problemă, era un rezultat echitabil. E dureros pentru noi. Nu ştiu cauza acestui joc execrabil, dar în această săptămână trebuie să avem o analiză cât se poate de pertinentă pentru că ne aşteaptă un program extrem de greu şi, dacă ne vom prezenta ca acum, e sigur că nu vom mai câştiga nici un joc până la final, iar lucrul acesta ne va duce acolo unde nu ne dorim niciodată. Rar mi-a fost dat să văd, mai ales în partea a doua a meciului, o echipă atât de slabă, de inexistentă, fără să pună în pericol adversarul. A fost pentru prima oară când mi-a fost ruşine că sunt antrenorul Pandurilor din cauza evoluţiei şi atitudinii pe care au avut-o pe teren. A fost o ruşine! Toată echipa, împreună cu mine, am avut o zi foarte proastă“, a declarat Petre Grigoraş.

A revenit frica
de retrogradare

Deşi păstrează 11 puncte faţă de zona retrogradării, Pandurii ar putea avea emoţii pe final dacă va continua în acelaşi fel. Cu un lot subţire, Grigoraş se teme de programul infernal din luna mai, când se joacă șase partide în 18 zile. Până atunci, gorjenii trebuie să rezolve ecuaţia retrogradării „Din păcate, am părut o echipă care are de toate, puncte, bani, clasare foarte bună… Ne înşelăm amarnic. Situaţia nu este încă rezolvată şi, dacă ne prezentăm ca în meciul cu Astra, vom fi printre echipele care se vor bate până la sfârşit pentru a rămâne în primul eşalon“, a afirmat tehnicianul. Petre Grigoraş crede că poate redresa situaţia şi nu renunţă la obiectivul oficial. „Obiectivul este clasarea în primele zece, dar, după cum ne prezentăm, e foarte greu de îndeplinit. E o situaţie greu de gestionat încă din iarnă. Mă aşteptam la lucrul acesta, dar am sperat şi cred în continuare că pot redresa situaţia“, a mai afirmat Grigoraş.

Unguruşan, suspendat

Dacă la Ploieşti a lipsit Mihai Pintilii, suspendat, cu FCM Târgu Mureş, Bogdan Unguruşan va absenta din cauza cumulului de cartonaşe galbene. În continuare, Pandurii are şapte jucători la limita suspendării: Viera (6 galbene), Cardoso (3 galbene), Pintilii (9 galbene), Nistor (3 galbene), Cristea (3 galbene), Maxim (3 galbene) şi Batin (3 galbene). Grig nu pune rezultatul de la Ploieşti pe seama absenţei lui Pintilii. „La noi contează orice absenţă, dar nu mai are rost să discutăm de absenţa lui Pintilii când am avut pe teren 11 jucători… Pintilii a mai absentat, are nouă cartonaşe galbene, a absentat şi la patru, şi la şapte, şi nu a fost nici un fel de problemă, echipa a jucat totuşi…“, a replicat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS