11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMemorialul „Marin Bistriceanu“, gata de start

Memorialul „Marin Bistriceanu“, gata de start

Memorialul „Marin Bistriceanu“ la fotbal pe teren redus (5+1) se anunţă extrem de disputat şi în această a 6-a ediţie, care se va desfăşura în această dimineaţă şi care va alinia la start zece echipe şi Dolj. Este vorba despre Colegiul Naţional „Ştefan Velovan“ din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragoş Cococeanu), Şcoala nr. 2 „Traian“ din Craiova (Virgil Niţolescu), Şcoala nr. 12 „Decebal“ din Craiova (Marius Tucă, Bogdan Budescu), Şcoala nr. 22 „Mircea Eliade“ din Craiova (Mihai Dincă), Şcoala nr. 37 „Mihai Eminescu“ din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Truşcă), Şcoala nr. 39 „Nicolae Bălcescu“ din Craiova (Maria Irimescu, Cristian Ghiţă), Şcoala cu clasele I-VIII Cerăt (Daniel Hristea, Florin Ispas), Şcoala cu clasele I-VIII Işalniţa (Petre Milcu), Şcoala cu clasele I-VIII Ostroveni (Lucian Glăvan), Şcoala cu clasale I-VIII Rojişte (Mihai Bobonete).
Competiţia, care se adresează elevilor din clasele a V-a şi a VI-a, este organizată de Şcoala nr. 37, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj, fiind coordonată de Iulian Dobre, fost preşedinte al Universităţii Craiova, şi Mariana Cimpoieru, soţia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
Cele zece formaţii vor fi împărţite în două grupe, tragerea la sorţi având loc la ora 9.00, iar durata unui joc va fi de două reprize a câte zece minute fiecare, cu o pauză de cinci minute. În semifinale se vor întâlni ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă, care vor juca în cruciş, finala mare urmând să se desfăşoare în jurul orei 13.00. În cadrul festivităţii de premiere ocupantele podiumului vor fi răsplătite cu diplome, cupe, tricouri şi mingi de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS