14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Dandea: Vrem victoria cu CSM Vâlcea

Alex Dandea: Vrem victoria cu CSM Vâlcea

Mijlocaşul formaţiei Gaz Metan Severin ştie că fosta sa echipă va face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă, dar este convins că punctele vor rămâne la malul Dunării

Cooptat în această iarnă de oficialii Gaz Metan Severin, vâlceanul Alex Dandea a lăsat o impresie bună în partidele amicale desfăşurate în perioada de pregătire şi are toate şansele să fie unul dintre titularii lui Marian Bondrea. Găzarii au câştigat puncte nemuncite în prima rundă a returului, graţie retragerii formaţiei Arieşul Turda, iar greul abia acum începe pentru ei, sâmbătă, de la ora 11.30 (Digi Sport 1), urmând să o întâlnească pe CSM Vâlcea. Cu toate că nu a plecat în relaţii tocmai bune din Zăvoi, Alex Dandea a folosit cuvinte frumoase la adresa fostei echipe şi a foştilor colegi, fiind, totodată, convins că antrenorul-jucător Marius Mitu va reuşi să-i salveze de la retrogradare. „O să fie un meci dificil, CSM-ul are o echipă bună. Acum au remizat acasă, cu Alba Iulia, 1-1, dar nici un meci nu seamănă cu altul. Ocupă acel loc din clasament (locul 14 – n.r.) doar din pricina lipsei de experienţă, altfel este un lot valoros acolo, cu jucători tineri şi cu un antrenor bun, dornic de rezultate. Eu la 23 de ani eram cel mai «bătrân» de acolo, deci asta spune multe. Oricum, eu sunt convins că se vor salva de la retrogradare“, a afirmat Dandea, punctând că nu-şi face probleme în privinţa deznodământului confruntării de sâmbătă: „Ei vor veni să joace, să-şi vândă scump pielea, dar noi avem un lot mult mai experimentat, mai bun, şi sunt sigur că nu ne vom împiedica. Vrem victoria cu CSM Vâlcea. Jucăm acasă, pe «Municipal», şi nu avem voie să greşim. În mod normal, punctele vor rămâne la Severin“.

„M-am acomodat bine
la Severin“

Alex Dandea a afirmat că se simte foarte bine la Severin şi că s-a acomodat rapid datorită colegilor şi oficialilor, iar acum îşi doreşte să le demonstreze că-şi merită locul în echipă. „Nu a trecut foarte mult timp de când am venit, dar pot să spun că m-am acomodat repede şi bine la Severin. A fost o perioadă bună până acum. M-am acomodat şi datorită colegilor, conducătorilor, formăm deja o familie unită şi asta se vede şi în jocul echipei. La început, relaţiile de joc nu erau chiar atât de bune, fiind destui jucători veniţi în această iarnă, dar de la meci la meci lucrurile s-au îmbunătăţit. Acum aşteptăm să debutăm şi noi în retur şi sper să o facem cu o victorie frumoasă, să-i mulţumim pe suporterii noştri“, a punctat Alex Dandea.
Până la meciul de sâmbătă, cu CSM Vâlcea, Gaz Metan Severin va mai susţine un joc amical, unul în urma căruia se va definitiva şi primul „unsprezece“. Elevii lui Marian Bondrea vor face ultimul „retuş“ astăzi, de la ora 16.00, pe stadionul „Municipal“, în compania formaţiei de Liga a IV-a, AS Kladova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS