20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportALRO, victorie spectaculoasă cu FC Olt

ALRO, victorie spectaculoasă cu FC Olt

Liga a II-a
ALRO Slatina – FC Olt 3-0

Stadion „1 Mai“, spectatori: 3.500.
Au marcat: Răducu ’63, Stoianof ’80, Coman ’87.
ALRO: Savu – Pasăre, Răducu, Grosu, Velcovici – Sg. Popescu (’66, Ed. Stoica), Quist, Precup (’58, Coman), I. Stancu – Ene, Boroiban (’78, Stoianof). Antrenor: Daniel Mogoşanu.
FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, P. Irimescu, Cruşoveanu, Bancu – Corneanu, Chiriţă (’57, Neacşu), Polgar, Melcea – David (’46, Giurcă), Hallmen (’70, Burcea). Antrenor: Dan Oprescu.
Cartonaşe galbene: Răducu, Velcovici / Bogdanovici.
Au arbitrat: M. Balaci – B. Velicu, I. Babadag.

ALRO Slatina a obţinut o victorie frumoasă pe „1 Mai“ în derbiul Olteniei, cu FC Olt, impunându-se cu scorul de 3-0, meciul contând pentru runda a 16-a a Ligii a II-a, seria 2. Prima repriză a fost echilibrată, cele două echipe s-au anihilat reciproc, rezultând foarte puţine ocazii de poartă, însă după pauză lucrurile s-au schimbat. Aluminiştii au deschis scorul prin Răducu, acesta a reluat cu capul, imparabil, o centrare venită din corner a lui Ionuţ Stancu (1-0, ’63). După primirea golului, elevii lui Dan Oprescu s-au „deschis“ şi au ieşit la joc, lăsând breşe în defensivă. Acest lucru a fost speculat de Ovidiu Stoianof, care a făcut 2-0 cu un şut puternic din cinci metri (’80). Nici nu şi-au revenit bine alb-vişiniii că Alex Bugiu a trebuit să scoată din noi mingea din plasă, asta după ce Alex Coman a prins o „torpilă“ de la 16 metri, reuşită care a încântat tribunele (3-0, ’87).

Mogoşanu, mulţumit

Antrenorul formaţiei ALRO Slatina, Daniel Mogoşanu, s-a arătat mulţumit de rezultat şi de jocul echipei sale din meciul cu FC Olt. „Este un lucru important că am păşit cu dreptul. În ciuda rezultatului, să ştiţi că FC Olt a dat o replică destul de bună, mai ales în prima repriză. Nu ştiu dacă neapărat mă aşteptam la un rezultat de 3-0 sau 1-0, cel mai important era faptul că aveam nevoie de cele trei puncte şi ştiam că nu va fi un joc uşor, ştiţi ce s-a întâmplat în manşa tur. Este posibil să fi contat absenţele din tabăra lor, dar şi la noi sunt absenţe, Vişa, Vigariu… Totuși, sunt mulţumit de rezultat. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre meciul de la Timişoara, sperăm din tot sufletul să reuşim să aducem puncte“, a declarat Mogoşanu.

Oprescu: Sper să fie un duş rece, binevenit

FC Olt a pierdut la scor de neprezentare derbiul cu ALRO, iar asta l-a deranjat pe antrenorul alb-vişiniilor, Dan Oprescu. „Sper să fie un duş rece, binevenit, pentru că urmează două meciuri foarte grele acasă şi nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Cu siguranţă, după această înfrângere echipa va aborda altfel partida cu Gloria Bistriţa. Nu are rost să discutăm prea multe când scorul este 3-0, e de prisos să găseşti scuze. O să facem o analiză şi vom vedea ce s-a întâmplat. A contat absenţa unor jucători, dar cei care intră de-asta sunt în lot, trebuie să-i înlocuiască cu brio. Dacă în prima repriză am reuşit să stăm foarte sus, să facem presing, să ţinem adversarul cât mai departe de poarta noastră, cred că în repriza a doua ne-am retras prea mult, iar când joci cu o echipă experimentată apar astfel de probleme“, a declarat Dan Oprescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS