21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVali David: M-am dus să fac treabă la Severin, nu la plimbare

Vali David: M-am dus să fac treabă la Severin, nu la plimbare

Fostul portar al Universităţii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat în staff-ul formaţiei Gaz Metan Severin, urmând să se ocupe de pregătirea goalkeeperilor Mihai Şteţca şi Mihai Neagoe. „Este un pas înainte, asta e clar, dar importante sunt rezultatele. M-am dus la Severin să fac treabă, nu în plimbare! A contat mult că voi lucra cu nea Marian Bondrea şi cu Costică Vâlcea (Gheorghe Constantin, preşedintele clubului – n.r.), care m-a ajutat foarte mult în perioada 1998-1999 şi nu puteam să-l refuz“, a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii şi juniori din Craiova. „Nu prea ştiam echipa, nu prea am urmărit meciurile din Liga a II-a, dar îl cunosc bine pe Mihai Neagoe, iar pe Şteţca l-am văzut la televizor şi pot spune că e un portar bun. Îi mai ştiu pe cei care au făcut junioratul la Craiova… Cu jucătorii de câmp e mai greu, recunosc, dar treaba mea este legată de portari, de restul se ocupă nea Marian. Îi mai cunoşteam pe secunzii Florin Pârvu şi Cornel Mihart. Sper să avem o colaborare fructuoasă“, a completat David, care trebuia să ajungă în staff-ul severinean încă din vara trecută.
Pentru Vali David, postul de antrenor cu portarii de la Severin este al doilea loc de muncă, el nefiind dispus să renunţe la grupa de copii şi juniori născuţi în 2001 a CSJ Ştiinţa U Craiova. „Am pus o clauză în contract în acest sens. Vreau să continuu cu grupa mea de 2001, pentru că am copii buni, care vor fi campioni. Trebuie să avem grijă de campionii noştri, au nevoie de stabilitate din toate punctele de vedere, mai ales în privinţa antrenorului. Dimineaţa voi fi prezent la antrenamentele lui Gaz Metan Severin, iar seara la Craiova, la grupa mea de copii“, a încheiat Valentin David, care a mai antrenat portarii formaţiilor Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu şi Internaţional Curtea de Argeş.
Altfel, Gaz Metan va susţine sâmbătă, la Severin, de la ora 11.00, un joc amical în compania formaţiei ACS Recaş, liderul Ligii a III-a, seria 5. Oficialii olteni încearcă să parafeze un joc amical şi pentru miercuri, discuţiile purtându-se cu Luceafărul Oradea (locul 10 în B2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS