16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Oprescu a remizat cu Mătăsari

Trupa lui Oprescu a remizat cu Mătăsari

Divizionara secundă FC Olt Slatina (locul 13 în B2) a terminat la egalitate, scor 2-2, jocul amical susţinut sâmbătă, pe terenul sintetic de la Rovinari, în compania formaţiei Minerul Mătăsari (locul 9 în C4). Din trupa lui Dan Opres­cu au marcat Dragalina, cu un şut din interiorul careului mare (‘7), şi Andrei David, care l-a copiat pe colegul său din atac în minutul 30. Pentru formaţia fostului mare jucător al Universităţii Craiova, Nae Ungureanu, au punctat Tiron (‘83) şi Luca (‘89).
FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, P. Irimescu, Cruşoveanu, Bancu – Chiriţă, Pavel, Polgar, Vâlcică – Andrei David, Dragalina. Au mai jucat: Melcea, Giurcă, Preda, Burcea, Corneanu, Lengyel, Hallmen, Neacşu, Cuedan.
Minerul Mătăsari: Popescu – Scânteie, Dăianu, Ularu, Ghioagă – Drăcea, Nicolovici, Tiron – Luca, Clipici, Mohora. Au mai jucat: Barbu, Vlădoi.
„O parte dintre cei care au intrat şi-au bătut joc de această echipă şi vor fi daţi afară“, a „tunat“ după meci antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu, conform gazetanoua.ro.
În programul celor de la FC Olt mai figurează două partide de verificare. Prima va avea loc miercuri, de la ora 11.30, pe „sinteticul“ de la Bradu, cu Chindia Târgovişte (locul 3 în B2), iar cea de-a doua sâmbătă, la Piteşti, în compania celor de la FC Argeş (locul 5 în B2).

Ungureanu: Le va fi greu să se salveze de la retrogradare

De partea cealaltă, „principalul“ Minerului Mătăsari, Nae Ungureanu, a afirmat că jocul a fost foarte bun şi le urează succes celor de la FC Olt în privinţa îndeplinirii obiectivului. „A fost un meci frumos, spectaculos, cu răsturnări de situaţie. Ei au avut 2-0, dar noi am revenit pe final şi puteam să dăm chiar lovitura de graţie în prelungiri, să câştigăm cu 3-2. A fost un antrenament bun. Despre FC Olt pot să spun că este o echipă arţăgoasă, muncitoare, dar fără jucători care să poată face diferenţa într-un meci. De aceea cred că le va fi greu să se salveze de la retrogradare, dar eu sper să reuşească“, a spus „Roşu“ pentru GdS. Întrebat despre echipa sa, Nae Ungureanu, cu umoru-i cunoscut, a afirmat că abia aşteaptă să înceapă campionatul: „Sunt nerăbdător să începem. Ce să facem, îi batem pe toţi, unu’ nu scapă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS