14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportALRO a pierdut cu Dinamo II

ALRO a pierdut cu Dinamo II

Formaţia antrenată de Daniel Mogoşanu şi George Biţă, ALRO Slatina, a pierdut amicalul susţinut sâmbătă la Bucureşti, în compania celor de la Dinamo II, „câinii“ câştigând la limită, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Rafael Stănescu, acesta reuşind un lob de la 28 de metri peste Savu, care a alunecat în momentul în care încerca să se replieze (‘51).
Dinamo II: Pena – Nica, Ioniţă, Crişan, Muşat – Cazacu, Vaştag, Stănescu, Scărlătescu – Bucă, Bitez. Au mai jucat: Silvian Ciucă, Mazarache, Stanca, Buia, Mormoneanu, Desculţu, Balint, Dobroavlevici. Antrenor: Ion Marin.
ALRO: Savu – Pasăre, Grosu, Răducu, Velcovici – Sg. Popescu, Coman, Precup, I. Stancu – Ene, Boroiban. Au mai jucat: Stoianof, Creţu.
„Am avut ocazii, dar ce sens are să mai vorbesc, e 1-0 pentru ei. Jocul a fost la discreţia noastră, un bun antrenament, dar n-o băgăm în poartă. Ei au avut un şut şi au dat gol. Am avut ocazii multe, din toate poziţiile, şuturi bune, câteva pe poartă“, a spus, pentru Olt TV, preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS