12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Mutu a jucat în etapa a 25-a din Serie A

Doar Mutu a jucat în etapa a 25-a din Serie A

Weekend nefast pentru românii care evoluează în Serie A. Doar unul dintre cei şapte internaţionali a jucat în etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), notează romaniansoccer.ro. Acesta a fost titular în meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, în faţa formaţiei Chievo. Mutu a jucat până în minutul 60, când a fost înlocuit cu Rossi. Coechipierul său român de la Cesena, tânărul Ştefan Popescu, nu a fost convocat.
Cristian Chivu nu a fost inclus pe lista jucătorilor pentru meciul pierdut de Inter la Napoli cu 1-0 din cauza unei infecţii la ureche.
Gabriel Torje a stat pe banca de rezerve pe toată durata partidei Bologna – Udinese, încheiată cu scorul de 1-3, în care atacul friulanilor a fost format din Di Natale şi Fabbrini.
În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Bogdan Lobonţ, rezervă a lui Stekelenburg la meciul pierdut de AS Roma pe terenul Atalantei Bergamo, cu 4-1.
Din cauza unei accidentări, Ştefan Radu de la Lazio nu a putut evolua în partida câştigată de echipa sa cu 1-0, pe „Stadio Olimpico“, în faţa Fiorentinei.
Paul Codrea nu a prins nici el lotul Sienei la meciul câştigat cu 4-1 în faţa grupării Palermo.
Rezultate complete din etapa 25-a: Genoa – Parma 2-2, AC Milan – Juventus 1-1, Chievo – Cesena 1-0, Cagliarii – Lecce 1-2, Catania – Novara 3-1, Siena – Palermo 4-1, Atalanta – AS Roma 4-1, Lazio – Fiorentina 1-0, Napoli – Inter 1-0, Bologna – Udinese 1-3. Clasament: 1. AC Milan 51 de puncte, 2. Juventus 50, 3. Udinese 45 etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS