20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInfirmeria Pandurii

Infirmeria Pandurii

După Băcilă şi Pleaşcă, indisponibili pe termen lung, gruparea gorjeană a pierdut în Antalya, tot din cauza accidentărilor, încă cinci jucători: Brata, Rada, Cardoso, Voiculeţ şi Rusu

Blestemul accidentărilor îi urmăreşte pe panduri şi în ţările calde. Lista indisponibililor, care îi cuprindea deja pe Băcilă şi Pleaşcă, s-a mărit considerabil în ultimele zile. Ciprian Brata a suferit o ruptură fibrilară şi i s-a recomandat repaus o săptămână, Ionuţ Rada are o contuzie şi stă trei zile, iar în jocul cu MSV Duisburg au mai căzut trei jucători: Cardoso, Voiculeţ şi Adi Rusu. La toţi aceştia se adaugă Mingote şi Maxim, singurii jucători din lot care s-au pregătit separat şi nu au evoluat în cele trei amicale din cauze medicale. Petre Grigoraş îşi face probleme pentru Rusu, suspect de ruptură a ligamentelor, însă semnele postaccidentare sunt bune. „Trebuie să treacă 24 de ore de la accidentare pentru a-i face examen RMN lui Rusu. Am discutat şi noi cu medicii care sunt pe aici şi sunt semne bune pentru că genunchiul lui Rusu nu s-a umflat. Poate are o întindere ceva, sperăm să nu fie vorba de vreo accidentare gravă pentru că asta ne-ar mai lipsi“, a declarat şeful delegaţiei gorjene în Antalya, Viorel Temelescu. Fără Rusu, Pandurii ar rămâne descoperită pe postul de fundaş dreapta. Doar Popete este disponibil, însă numai ca o soluţie de rezervă. În aceste condiţii de diluare continuă a lotului, Grigoraş cere de urgenţă întăriri, altfel Pandurii riscă să lupte în retur pentru locurile codaşe şi nu pentru cele fruntaşe. „Cu jucătorii tineri poţi să faci faţă, să nu retrogradezi, dar speram să ne păstrăm lotul aşa cum ne-am prezentat în tur. Aceasta este politica clubului. În afara plecării lui Chiricheş, rămânem cu acelaşi lot şi, cu două-trei achiziţii, ne luptăm şi noi pentru o clasare cât mai sus. În condiţiile în care nu putem să aducem nimic şi am pierdut atâţia jucători, mai apar şi accidentările. Din păcate, nu ne putem gândi decât la alt obiectiv…“, a tras un semnal de alarmă tehnicianul pandurilor.

Batin a început tare

Paul Batin a arătat multă poftă de joc în amicalul cu MSV Duisburg (scor 3-2), contribuind la succesul echipei sale cu un gol şi o pasă de gol. Batin a fost folosit ca mijlocaş ofensiv stânga şi nu ca atacant central, dar nu a făcut-o deloc rău, sprijinind deseori şi defensiva. „Mă bucur că am câştigat. Pasa şi golul contează mai puţin, suntem la început. Să vedem în următoarele meciuri cum o să fie. Victoriile aduc victorii. Primul meci amical l-am disputat şi pe un fond de oboseală. După antrenamente solicitante, încet ne revenim şi sper să câştigăm în continuare“, a declarat Batin la Digisport. Vasile Jula, atacantul român al echipei germane, l-a văzut pe Batin ca un potenţial golgheter al României. „Este un început pentru mine. Sper să aibă dreptate şi să devin golgheterul României. Îi mulţumesc“, a comentat Batin.

Vranjes, înapoi
la Târgu Jiu?

Deşi FC Vaslui se înţelesese cu clubul Pandurii şi cu Stojan Vranjes, transferul bosniacului a fost blocat de impresarul Zvonko Milojkovic. „Ni l-a propus Pandurii şi am acceptat. I-am făcut o ofertă, a acceptat şi el, dar a intervenit impresarul. Să joace unde-l trimite Zvonko ăsta dacă a semnat cu el“, a spus Viorel Hizo la Digisport. Dacă nu-şi găseşte echipă în această iarnă, Stojan Vranjes revine la Târgu Jiu, unde, cel mai probabil, va fi suspendat. Jaka Stromajer, în schimb, a ajuns la Oţelul Galaţi. 
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS