10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal mai vrea două jucătoare ca să se bată pentru titlu

Real mai vrea două jucătoare ca să se bată pentru titlu

Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Pătraşcu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului

Fotbalistele de la Real Craiova mai au puţin timp să se bucure de vacanţă, pentru că la începutul lunii viitoare antrenorul Sorin Pătraşcu a programat reunirea. Jucătoarele se află pe locul trei în seria vest, la un singur punct în spatele echipei de pe locul doi, CFR Timişoara, iar tehnicianul oltencelor speră că va reuşi să organizeze şi un cantonament centralizat la munte. „Din 1 februarie ne vom aduna şi vom relua pregătirile pentru returul campionatului, iar în jur de 15 februarie vom încerca să facem un cantonament de pregătire centralizat de şase zile la Rânca, dar în prezent nu suntem siguri deoarece nu avem strânşi banii necesari pentru desfăşurarea cantonamentului“, a spus antrenorul. La sfârşitul lunii februarie, Real va găzdui un turneu de pregătire la care vor mai participa alte trei formaţii din prima liga, de fotbal feminin, Alice&Tunes Piteşti, CSS Târgovişte şi Cristian Braşov.

Aduc un portar
şi un fundaş central

Pătraşcu, care în partea a doua a turului a asistat la meciurile echipei din tribună fiind suspendat, a vorbit despre obiectivele din retur. Tehnicianul Realului a dezvăluit că încearcă să transfere două jucătoare valoroase pentru a avea şanse mai mari la realizarea obiectivului, accederea în play-off-ul campionatului, acolo unde merg primele două clasate în fiecare din cele două serii, est şi vest.
„Ne dorim ca în prima etapă, programată pe 11 martie, să începem bine, în sensul că întâlnim campioana en-titre, Olimpia Cluj, şi ne-am propus să nu pierdem acest joc. Îmi pun mari speranţe în îndeplinirea obiectivului, acela de a ne clasa pe o poziţie care să ne permită accederea în play-off-ul competiţiei şi, desigur, ne propunem să aducem pentru al treilea an consecutiv la Craiova o medalie, indiferent de culoarea ei. Dacă ajungem la turneul play-off, ne vom lupta pentru titlu. În această perioadă precompetiţională vom încerca aducerea, pe lângă lotul valoros pe care îl avem, a două fete al căror nume nu îl spun deocamdată. Este vorba despre un portar şi un fundaş central. Fetele vin de la echipe de top, deja am obţinut transferul uneia dintre ele, acum sunt în tratative pentru obţinerea actelor şi pentru cea de-a doua jucătoare. Dacă vom reuşi să le aducem ne vom bate pentru titlul naţional, apoi participarea în premieră în preliminariile Ligii Campionilor. Vom trata returul cu maximă seriozitate“, a spus Pătraşcu.

Au nevoie de bani

Antrenorul Pătraşcu a adăugat că Real are nevoie de susţinere financiară pentru a fi la nivelul contracandidatelor la titlu: „Vom căuta oameni care să vină alături de echipă. Rămân în aceeaşi formulă cu domnul Nicu Neagoe, care mă ajută din toate punctele de vedere, pentru ca această frumoasă echipă să realizeze obiective îndrăzneţe. Ştim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj şi FCM Târgu Mureş, formaţii sponsorizate de către primării şi consilii locale. Fiecare este susţinută cu 700.000 sau 900.000 de lei. Şi CS Brazi este sprijinită de Consiliul Judeţean Prahova. În acest context, Real Craiova este singura din cele patru posibile formaţii din play-off care nu este sprijinită financiar de nici o oficialitate locală. În aceste condiţii vom încerca să aducem titlul la Craiova, măcar o medalie. Vom depune şi noi din nou documentaţie atât la Consiliul Judeţean Dolj, cât şi la Primăria Craiova ca să primim sprijin financiar“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS