20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVranjes l-a „faultat“ dur pe Grigoraş

Vranjes l-a „faultat“ dur pe Grigoraş

Intrat în dizgraţia lui Petre Grigoraş, jucătorul Stojan Vranjes a lansat un atac grosolan la adresa tehnicianului

Mijlocaşul bosniac al echipei Pandurii, Stojan Vranjes, l-a atacat dur pe Petre Grigoraş după ce a fost trimis la echipa a doua, imediat după reunirea lotului. „Nu el m-a făcut jucător pe mine, dar eu am contribuit la numele lui ca antrenor. Mă doare undeva de decizia lui Grigoraş. Nu mă duc la echipa a doua. O să alerg prin parcuri până la finalul contractului, să ştie preşedintele că pierde banii daţi pe mine din cauza complexatului de Grigoraş. El n-a avut «cojones» să îmi spună ceva în faţă, pentru că ştie că mi-am făcut mereu datoria. Oricum, cu un astfel de şobolan nu am ce discuta“, a spus Vranjes în Prosport. Stojan nu a pus şi în practică ameninţările, prezentându-se ieri la antrenamentele echipei secunde. Ieşirea în decor a bosniacului va fi taxată dur de conducerea clubului, care îi pregătește o amendă record. Pentru denigrarea oficialilor, clubul poate să-i reţină lui Vranjes până la 25% din drepturile salariale pe un an competiţional. Culmea, reacţia lui Vranjes a apărut după ce preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, mediase o împăcare a fotbalistului cu Petre Grigoraş. Gorjenii cred că vorbele grele aruncate de Vranjes fac parte dintr-o strategie prin care jucătorul să devină liber de contract. „Vranjes va fi amendat extrem de dur, deoarece este inadmisibil să vorbească în aşa hal despre antrenorul nostru. Îl anunţăm pe această cale că va rămâne la dispoziţia clubului şi chiar dacă nu va juca va transpira oricum pentru fiecare euro pe care îl are de primit din contract. Sunt convins că în spatele lui este acest samsar, Zvonko Milojkovic, care se dă impresarul lui. Vom lua măsuri, în limitele regulamentului. Scenariul pus la cale de Zvonko şi Vranjes este diabolic, fără limite, cei doi dorindu-şi ca jucătorul să plece liber de contract de la Pandurii, după ce au pierdut pe la comisiile federale toate litigiile pe care le-au deschis împotriva clubului“, a spus Eugen Pârvulescu pentru site-ul oficial al clubului.

Interzis în vestiar

Petre Grigoraş este singurul antrenor care i-a dat şanse lui Stojan Vranjes să joace, dar a şi trecut cu vederea multe dintre derapajele fotbalistului. Anul trecut a fost implicat într-un scandal în discotecă, unde a lovit un tânăr, însă clubul a reuşit să acopere faptele bosniacului. În toamna anului 2011 a dat clubul în judecată, pretinzând că nu are contract în limba maternă, solicitând să devină liber de contract, însă acţiunea sa nu a avut câştig de cauză la comisii. Tot în 2011 a refuzat să joace în meciul cu Petrolul şi să stea pe bancă la meciul cu Rapid, în Cupa României, pretinzând că nu se poate concentra decât ca titular. Căpitanul Mihai Pintilii i-a transmis că nu mai este bine-venit în vestiar după incidentul cu Grigoraş. „Nu e normal ce a făcut Vranjes. Pot şi eu să confirm că Vranjes stătea prin tribună când a venit domnul Grigoraş la echipă. Nu depinde de noi dacă o să mai fie sau nu reprimit în lot. Asta decide conducerea, dar nu cred că e normal să-l primească înapoi. Ce să caute el în vestiar când dă asemenea declaraţii la adresa antrenorului?“, a spus Pintilii.

Pandurii, apţi medical

Echipa Pandurii a făcut vineri vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova, toţi cei 23 de jucători care au trecut prin cabinetele doctorilor fiind declaraţi apţi. Au fost prezenţi: Mingote, Lazar, Horvat, Popete, Viera, Rusu, Rada, Tătaru, Al. Vlad, Avramescu, Cristea, Pintilii, Voiculeţ, Nistor, Bucur, Brata, Lemnaru, Batin, Al. Grigoraş, Maxim, Unguru, R. Dumitru, Al. Neagu. Singurii absenţi au fost Cardoso, învoit şi Vranjes, trimis la Pandurii II.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS