27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNici o surpriză la reunirea pandurilor

Nici o surpriză la reunirea pandurilor

Pandurii Târgu Jiu s-a reunit în aceeaşi componenţă ca şi anul trecut. Petre Grigoraş va testa în perioada următoare un tânăr jucător din Segunda Division.

Vacanţa de iarnă s-a încheiat ieri pentru fotbaliştii gorjeni. Pandurii a reluat pregătirile sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, fără gânduri mari. Cu toate că echipa se află în zona locurilor de cupe europene, obiectivul oltenilor rămâne cel stabilit la începutul campionatului. „Obiectivul realist este cel pe care l-am stabilit la început, clasarea în primele zece echipe. Ne dorim mai mult, dar, din păcate, am pierdut cinci jucători de bază, Chiricheş, care a plecat la Steaua, Băcilă şi Pleaşcă, accidentaţi, Stromajer şi Vranjes. Pierzând o jumătate de echipă e cam greu să-ţi propui mai mult decât la începutul campionatului, când îi aveai şi pe ei. Am pierdut destul de mult din potenţialul echipei. O să încercăm să completăm cât de cât pe faza ofensivă“, a declarat tehnicianul Petre Grigoraş.
Mijlocaşul aflat în dizgraţia lui Grigoraş, Stojan Vranjes, s-a prezentat şi el la reunire, dar nu a avut acces în vestiar. De astăzi, el se va antrena cu Pandurii II. „Nu ştiu de ce s-a ajuns aici. Eu nu am nici o problemă cu nimeni. O să fac antrenamente aici, dar nu ştiu cu cine, cu echipa mare, cu satelitul sau singur. Mai am un an contract, până în 2013“, a declarat Vranjes. Clubul Pandurii l-a pus pe lista de transferuri după ce anul trecut a refuzat statutul de rezervă la meciul de cupă cu Rapid. „Nu am vorbit cu nici o echipă. Nu am căutat eu echipă. Nu pot să mă duc eu undeva şi să spun că vreau acolo“, a comentat Vranjes.
Ousmane Viera, Alexandru Maxim şi Paul Batin acuză probleme medicale şi vor intra de săptămâna viitoare în programul echipei. De asemenea, Alexandre Cardoso, învoit, va reveni sâmbătă din Brazilia, urmând să plece direct în Antalya.
Singura noutate la reunirea pandurilor a fost tânărul de 18 ani, Alexandru Neagu, mijlocaş central care a evoluat la Real Murcia, în Segunda Division. „Neagu a venit în pregătire cum vor mai veni, sunt convins, şi alţi jucători în perioada din Antalya. Am primit referinţe bune despre el, altfel nu-l luam“, a declarat Petre Grigoraş.

Stromajer, convocat pe internet

Absent nemotivat la reunirea lotului, slovenul Jaka Stromajer a fost convocat la Târgu Jiu printr-un anunţ public postat pe site-ul oficial al grupării gorjene. „Având în vedere refuzul dumneavoastră de a primi citaţia nr. 3.213, din 16.12.2011, care v-a fost trimisă prin serviciul de poștă rapidă DHL; Având în vedere că, începând cu 14.11.2011, aţi absentat nemotivat de la antrenamentele şi jocurile oficiale ale CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu…, vă invităm pe 12.01.2012, ora 12.00, la sediul clubului nostru din Târgu Jiu, pentru a participa la şedinţa Consiliului Director în vederea prezentării apărărilor de care înţelegeţi să vă folosiţi cu privire la faptele care vi se impută“, se arată în comunicatul semnat de Marin Condescu.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Mingote, Lazar, Horvat
Fundaşi: Adi Rusu, Viera, Rada, Tătaru, Al. Vlad, Popete
Mijlocaşi: Voiculeţ, Pintilii, Nistor, Cristea, Avramescu, Alexandru Neagu (Real Murcia), Roberto Dumitru (Pandurii II), Daniel Unguru (Pandurii II)
Atacanţi: Lemnaru, Batin, Al. Grigoraş. Bucur, Brata
Absenţi: Cardoso, Maxim (învoiţi), Băcilă, Pleaşcă (accidentaţi), Stromajer (absent nemotivat).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS