12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii încep activitatea la doctori

Găzarii încep activitatea la doctori

Divizionara secundă Gaz Metan Severin îşi reia astăzi activitatea. Marian Bondrea urmează să strige pentru prima dată catologul de dimineaţă, când 24 de jucători se vor prezenta la Policlinica pentru Sportivi din Craiova pentru viza medicală. Printre aceştia sunt aşteptaţi şi noutăţile Alex Dandea, Dan Ignat, Alex Zaharia, Alex Marin, dar şi craioveanul Andrei Dragoş Berceanu, un fundaş central care poate juca şi la „închidere“ şi care a evoluat în tur pentru Gloria Buzău (locul 16 în B1), dar şi apărătorul Liviu Osca, de la AS Clinceni (locul 6 în C3). De la vizita medicală va lipsi atacantul nigerian Paul Abba (21 de ani), care, deşi a obţinut viza de şedere în România în timp util, nu şi-a putut părăsi ţara din pricina unor revolte, toate aeroporturile fiind închise. În faţa medicilor ar trebui să se prezinte şi mijlocaşii Cătălin Niţă și Ionuţ Chirea, care în turul campionatului trecut au fost împrumutaţi la FC Olt şi pe care antrenorul Marian Bondrea a afirmat că şi-ar dori să-i vadă la lucru în zilele următoare.
Printre găzari se va găsi şi Laurenţiu Boroiban, noul atacant al celor de la ALRO Slatina dorind să-şi revadă foştii colegi. „Vin la policlinică să vorbesc cu prietenii mei, pentru că nu i-am văzut de ceva timp şi trebuie să-mi iau şi rămas bun“, a spus „Boro“.
Altfel, oficialii severineni i-au „verificat“ deja la policlinică pe juniorii Alex Mitriţă, Cătălin Duicu, Mădălin Poenaru, Gabriel Oprea şi Giani Cândea, ca să nu se întârzie astăzi prea mult cu vizita medicală.
Primul antrenament din 2012 se va desfăşura mâine dimineaţă, de la ora 11.00, urmând ca de la ora 14.30, la stadionul „Municipal“, să aibă loc o conferinţă de presă, Marian Bondrea urmând să-i prezinte pe jucătorii nou-veniţi.
 
Cruşoveanu e liber,
se discută rezilierea cu alţi cinci jucători

 
Oficialii grupării de la malul Dunării sunt „prinşi“ în discuţii nu numai cu jucătorii pe care vor să-i aducă la Gaz Metan Severin, ci şi cu câţiva fotbalişti din vechea „gardă“, cărora intenţionează să le rezilieze contractele. Este vorba despre portarul Alex Iordan, fundaşul Paul Irimescu şi mijlocaşii Alin Vigariu, Alin Biţiş şi Rareş Vârtic, de pe listă „dispărând“ Cosmin Cruşoveanu, care şi-a reziliat aseară înţelegerea. „Dragoste cu sila nu se poate“, a punctat fostul căpitan Cosmin Cruşoveanu. „Sunt la o vârstă la care trebuie să joc. Am făcut destul tuşa“, a comentat, la rândul său, Paul Irimescu, acesta fiind în discuţii cu FC Olt, la fel ca şi Cruşoveanu. Nici Alin Vigariu nu are prea multe şanse de a continua la Severin, după ce s-a contrazis cu mai-marii clubului la petrecerea de final de an, mijlocaşul craiovean fiind aproape de un contract cu ALRO Slatina.
O situaţie mai complicată o are Alex Iordan, care nu agreează varianta împrumutului, propusă de oficialii olteni, el dorind în schimb să plece definitiv, dar numai după ce i se achită restanţele financiare. Şi la Alin Biţiş şi Rareş Vârtic sunt semne de întrebare, ambii intenţionând să rămână la formaţia din Severin. „Eu îmi doresc foarte mult să continuu aici, am semnat un contract şi vreau să-l duc la bun sfârşit“, acesta este mesajul lui Vârtic pentru conducere. Oficialii olteni ar putea „scăpa“ totuşi de Biţiş, întrucât de serviciile sale se interesează CS Mioveni. Situaţia celor doi jucători aduşi în vară de Cosmin Bodea urmând să fie stabilită zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS