23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Batin: Sper să rămân la Târgu Jiu

Paul Batin: Sper să rămân la Târgu Jiu

Paul Batin a arătat că are valoare, dar şefii clubului Pandurii nu se grăbesc să-l cumpere de la CFR Cluj

CFR Cluj l-a împrumutat în vară pe Paul Batin la Târgu Jiu, iar atacantul a început titular la Pandurii. Evoluţiile şterse, fără gol, l-au trimis pe banca de rezerve, dar pe finalul anului Batin a „explodat“. Clujeanul a încheiat 2011 cu patru goluri şi două penaltiuri scoase, un bilanţ conform cu statutul său de atacant. „Am început mai greu, până m-am acomodat. Mă bucur că mi-am revenit. Eu am venit sub formă de împrumut de la CFR şi, sincer, mă simt foarte bine la Târgu Jiu. Sper să rămân aici. La CFR e greu să joc, nu am ce face acolo“, a declarat Batin. Din cele patru reuşite, „dubla“ cu Rapid îi este cea mai dragă. „Golurile cu Rapid mi-au rămas la suflet. Au fost ca un declic pentru mine, mi-am dat drumul la joc“, a explicat Batin. Atacantul speră ca şi în retur să facă o figură frumoasă la Pandurii. „Să fiu sănătos, asta îmi doresc în 2012. Sper să fac o pregătire bună alături de echipă şi să marchez în continuare. Pentru mine, ca jucător, e cea mai bună perioadă. Am marcat patru goluri în Liga 1 pentru Pandurii“, a mai spus Paul Batin.
Şefii clubului Pandurii sunt mulţumiţi de Batin, însă nu se grăbesc să-l cumpere definitiv de la CFR Cluj. Pandurii are o opţiune de cumpărare până la finalul sezonului şi atunci vor face, probabil, o ofertă. „Cred că în ultima perioadă Batin a arătat că are valoare, dar tot ne mai trebuie atacanţi, fiind sub presiunea programului care ne aşteaptă şi hotărârii noastre de a atinge obiective mai îndrăzneţe decât ne-am propus la începutul campionatului. Avem opţiunea de cumpărare până la finalul sezonului, acum ne gândim să-l cumpărăm. Antrenorul şi-l doreşte în continuare pe Batin“, a declarat preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu. Pandurii intenţionează să achiziţioneze în această iarnă cel puţin doi atacanţi laterali pentru a suplini absenţele lui Stromajer şi Băcilă, dar Paul Batin nu se teme de concurenţă. „Foarte bine că vin atacanţi, îmi place concurenţa. La CFR erau șase atacanţi, nu-i nici o problemă“, a mai spus golgheterul pandurilor.

Maxim: Să continuăm pe aceeaşi linie

Alexandru Maxim a trecut perioada de probă la Pandurii şi gruparea gorjeană a activat clauza de continuitate care expira la 1 ianuarie 2012. Venit după o accidentare, Maxim a ieşit în evidenţă abia pe finalul turului, încheind anul cu gol, primul în Liga 1. „Am întâlnit nişte băieţi minunaţi, care m-au ajutat să mă integrez foarte repede şi foarte bine. Le mulţumesc lor şi întregului staff tehnic. Păcat de ultimul rezultat cu Ceahlăul, dar cred că am făcut un tur foarte bun, am terminat pe un loc foarte bun şi în retur trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Conform jocului prestat, am fi meritat să fim mult mai sus. Importat e că am jucat un fotbal frumos, un fotbal bun“, a declarat Maxim. Integrarea la Târgu Jiu a fost mai uşoară pentru că Maxim îi cunoştea deja pe Chiricheş şi Vlad, foşti colegi la Şcoala Ardealul Cluj. Maxim este convins că Vlad Chiricheş va ajunge la o echipă mare din Europa. „L-am cunoscut pe Chiricheş de mic, am fost coleg cu el şapte ani şi, sincer să fiu, îmi pare rău că a plecat de la Pandurii, dar, în acelaşi timp, îi doresc succes la Steaua. La caracterul pe care-l are, sunt convins că va ajunge departe“, a mai spus Maxim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS