22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan Severin s-a calificat în optimi

Gaz Metan Severin s-a calificat în optimi

Cupa României – Şaisprezecimi
Gaz Metan Severin – CS Mioveni 2-2 (4-1 la penaltiuri)

Stadion „Municipal“ – Severin, Spectatori: 2.000.
Au marcat: Trifu ‘17, Coţan ‘44 / Dina ‘34, V. Gheorghe ‘56.
Gaz Metan: Iordan – Olah, Irimescu, Cruşoveanu, L. Rusu – Neacşa (‘50, Mirescu), Rioşanu, Coţan (‘74, Boroiban) – Moutinho, Vancea (‘60, Cosic), Trifu.
Antrenor: Cosmin Bodea.
CS Mioveni: Hăisan  – E. Crăciun, Săndulescu, Naidin, Miulescu (‘60, Olteanu) – I. Baicu, V. Gheorghe, Coşereanu (‘60, Enache), Cl. Ionescu (‘74, Tănasă) – Ayza, Dina.
Antrenor: Constantin Stancu.
Cartonaşe galbene: Rioşanu, Olah (2) / Naidin (2).
Cartonaşe roşii: Olah ‘86, Cosic ‘103 / Naidin ‘109.
Au arbitrat: D. Istrate – Fl. Păunescu şi P. Gaspar.

Gaz Metan Severin şi-a menajat majoritatea titularilor în partida de ieri. La fel au procedat şi argeşenii, care au jucat cu echipa a doua, printre titulari numărându-se şi fostul jucător al Ştiinţei, Mihai Dina. În tribune s-a aflat şi antrenorul Mihai Stoichiţă, despre care se spune că va prelua formaţia din Mioveni. Cele două echipe au evoluat deschis şi au reuşit să marcheze de trei ori în prima parte a jocului. Primii au punctat severinenii, prin Trifu, care l-a executat pe Hăisan cu un şut din interiorul careului mare. Dina a restabilit egalitatea, înscriind cu capul după ce mingea i-a venit din transversală la şutul lui Coşereanu. Oltenii au intrat la pauză în avantaj, Coţan marcând din centrarea tânărului Vancea. La reluare, CS Mioveni a fost ceva mai insistentă şi a egalat după o cursă a lui V. Gheorghe, care s-a demarcat foarte bine, a preluat, l-a driblat pe portarul Iordan şi a marcat fără probleme. Oltenii au rămas fără „principalul“ Bodea pe bancă, arbitrul trimiţându-l în tribune pentru proteste. Spre finalul celor 90 de minute, Olah a văzut cel de-al doilea galben şi a fost eliminat. Severinenii au jucat în nouă din minutul 103, Cosic fiind eliminat şi el după ce l-a lovit pe Enache. Naidin, de la oaspeţi, a fost trimis la cabine în minutul 109 pentru cumul de cartonaşe galbene. Prelungirile nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj, aşa că s-a trecut la lovituri de departajare, acolo unde câştig de cauză au avut severinenii, care s-au impus cu 4-1. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU