30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Suporterii Ştiinţei, de compătimit“

„Suporterii Ştiinţei, de compătimit“

Eugen Neagoe este singurul fotbalist oltean care are în CV două eventuri, cu Universitatea Craiova (1991) şi Ferencvaros (1995). „Eventul cu Universitatea este pentru mine cel mai de valoare, cel mai preţios. Fără Universitatea, nu aş fi ajuns în fotbalul mare, nu aş fi putut ieşi în străinătate“, afirma Neagoe în cartea „Fenomenul Universitatea ’91“.
În prezent, „Geană“, cum i se mai spune fostului jucător şi antrenor al Universităţii, este antrenor secund al echipei naţionale, după ce a fost dat afară de finanţatorul Craiovei. Ieri s-a aflat la Modena, la meciul dintre Modena şi Reggina de pe stadionul „Alberto Braglia“, partidă din Cupa Italiei, secundul lui Victor Piţurcă fiind în interes de serviciu, el urmărind evoluţia internaţionalului Ovidiu Petre.
Astăzi, „Geană“ împlineşte 44 de ani. „Nu mai fac comentarii despre situaţia Universităţii Craiova, iar despre problemele de la naţională nu sunt abilitat să vorbesc cu presa. De fapt, despre Ştiinţa nici n-ar mai fi prea multe de spus. Ce am spus în iarnă s-a adeverit cu vârf şi îndesat. Nu credeam însă că Universitatea va dispărea! Cunosc perfect fenomenul fotbalului din Bănie şi sunt convins că fantasticii suporteri ai Ştiinţei încă nu cred că gruparea alb-albastră nu mai există! Vorbind despre acest episod negru al echipei-fanion a Olteniei, mare adevăr a spus Mitică Marcu, şi anume că, dacă în Craiova fotbal nu mai este, nimic nu mai e! Chiar aşa este. Îi compătimesc pe suporteri, sunt alături de suferinţa lor, dar asta nu ajută la nimic“, a spus ieri, din Italia, sărbătoritul zilei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII