17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArgentina şi-a pus selecţioner

Argentina şi-a pus selecţioner

Alejandro Sabella a fost numit selecţioner al Argentinei în locul lui Sergio Batista, demis din funcţie marţi, a anunţat Federaţia Argentiniană de Fotbal. „Am luat decizia de a-l numi în funcţie pe Alejandro Sabella în locul lui Sergio Batista“, a declarat José Luis Meiszner, secretar general al federaţiei sud-americane.
Fost antrenor la Estudiantes de la Plata, cu care a câştigat Copa Libertadores în 2009, Sabella (56 de ani) a jucat ca mijlocaş ofensiv la River Plate, Sheffield United şi Leeds şi antrena echipa arabă Al Jazira din iunie 2010.
Conform publicaţiei Ole, Sabella va debuta la naţională cu ocazia unui turneu în Asia, în septembrie, ceea ce înseamnă că nu se pune problema să vedem „pumele“ pe 10 august la inaugurarea Naţional Arena. Situaţia se poate schimba însă, întrucât starul argentinienilor, Lionel Messi, a continuat şi vineri să facă lobby pentru disputarea amicalului cu România. „Nu ştiu care sunt motivele pentru care nu se va juca. Însă, dacă există un contract, acesta trebuie respectat. Dacă Argentina a programat nişte meciuri, acestea trebuie jucate, nu e bine ca naţionala să aibă o imagine proastă“, a declarat Messi, aflat în Chile pentru un meci caritabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU