6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Bute: Nu prea am cu cine să boxez

Lucian Bute: Nu prea am cu cine să boxez

Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că nu prea are adversari de valoare la categoria sa şi a precizat că aşteaptă următoarele două meciuri pentru a unifica centurile.
„Îmi doresc să lupt cu Kelly Pavlik, pentru că este un boxer foarte bun, un fost campion mondial, a avut două centuri mondiale şi cred eu că este un nume foarte mare. Din 37 de victorii, are 32 prin KO. Cu cine să mai boxez? Nu prea am cu cine. Va fi finala Super Six. Sper să obţin victoria în faţa lui Kelly Pavlik şi anul viitor să unific centurile cu câştigătorul turneului Super Six“, a spus Bute, pentru Mediafax.
„Mister KO“ a mai afirmat că după fiecare vacanţă petrecută în România se întoarce obosit în Canada. „De fiecare dată când vin în România spun că plec în vacanţă. Dar vacanţa practic e în Canada. Când mă întorc în Montreal o să am timp să mă odihnesc. Într-adevăr, aici e bine, îmi văd familia, îmi văd prietenii, îmi încarc bateriile, dar mă odihnesc la Montreal. A fost o perioadă lungă de pregătire, o încărcătură emoţională. Psihic, nu a fost foarte uşor, nici din punct de vedere fizic. Mai mult, după victorie, am fost invitat la anumite evenimente şi a fost destul de obositor. Dar face parte din cariera mea şi trebuie să accept invitaţiile cu mare drag“, a completat Bute.
Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes, pentru a opta oară, centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe 9 iulie, la Bucureşti, pe francezul Jean Paul Mendy, prin KO, în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS