22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTimişoara, Bistriţa şi Oradea, în Liga a II-a

Timişoara, Bistriţa şi Oradea, în Liga a II-a

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins memoriile înaintate de FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, astfel că acestea vor evolua din sezonul viitor în Liga a II-a.
Vicecampioana FC Timişoara, care de curând a revenit la numele Poli Timişoara, nu a primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2011/2012 al primului eşalon fotbalistic, în aceeaşi situaţie fiind şi grupările Gloria Bistriţa (locul 14 în Liga I), dar şi FC Bihor, care a obţinut pe teren promovarea din Liga a II-a.
Cele trei cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă a FRF, dar directorul de licenţiere a FRF, Viorel Duru, a contestat această decizie şi apelul său a fost admis. Apoi, FC Timişoara, Gloria şi FC Bihor s-au adresat TAS, iar instanţa de la Lausanne a audiat părţile, în regim de urgenţă. FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, iar Gloria Bistriţa – pentru datorii la buget. FC Bihor nu a primit licenţa pentru datorii către angajaţi şi către bugetul de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS