15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir vrea şi el un milion de euro de la Mititelu

Dragomir vrea şi el un milion de euro de la Mititelu

Preşedintele LPF vrea să împartă banii obţinuţi ilegal de Universitatea din drepturile de televizare la celelalte cluburi din Liga I

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se pregăteşte să-i mai dea o lovitură lui Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei. „Corleone“ continuă să susţină că Universitatea Craiova a încasat ilegal bani din drepturile de televizare. Este vorba de un milion de euro. Dragomir vrea să acţioneze în instanţă clubul din Bănie pentru a recupera banii cu pricina, urmând să-i împartă altor cluburi din Liga I, în funcţie de performanţe. „Mititelu a făcut numai prostii. Craiova a jucat un an pe fals. A luat un milion de la Ligă pe un document fals. Noi acum aşteptăm să facă juriştii dosarul şi vom cere să se înapoieze banii. Aceşti bani îi voi împărţi celorlalte cluburi. Nu se întâmplă asta din răzbunarea mea. Am atâta minte încât să nu mă răzbun“, a spus Dragomir la gsptv. Acuzat în dese rânduri de Mititelu că s-a implicat în „rezolvarea“ unor litigii, boss-ul LPF a mai precizat: „De când sunt eu la Ligă, tot se fac speculaţii. În fiecare an sunt dat afară. Comisiile, dacă nu vor respecta regulamentul, le schimb. Cine greşeşte este dat afară. Am avut o întâlnire cu preşedintele sindicatelor, domnul Costin, şi am avut o înţelegere faţă de comisii. Vor fi super paritare, aşa cum cere UEFA. Cine se va implica la comisii nu va fi condamnat numai de procurori, ci de toată ţara. Eu n-am să mă implic niciodată“.

Juveţii, cu conturile goale

Anularea meciului cu FC Piatra Olt a dat naştere unor noi speculaţii vizavi de situaţia de la Universitatea,  vorbindu-se despre o grevă a jucătorilor Ştiinţei, nemulţumiţi de restanţele salariale acumulate în timp. Ei ar fi ameninţat că nu joacă în amicale şi nici nu vor să plece în cantonament dacă nu îşi primesc o parte din salariu. La reunirea lotului, Mititelu le-a promis jucătorilor că în câteva zile le va vira banii. Au trecut însă două săptămâni şi conturile juveţilor au rămas goale. „Jucătorii o să-şi primească banii săptămâna viitoare, înainte de plecarea în cantonamentul din Austria“, a spus Mititelu zilele trecute, vorbind astfel despre o nouă amânare a datoriilor faţă de jucători. Cu toate acestea, surse din cadrul echipei Universitatea susţin că alb-albaştrii nu au ajuns încă la capătul răbdării: „Nu s-a pus problema de nici o grevă. Amicalul cu Piatra Olt s-a anulat pentru că era programat la capătul unui cantonament foarte solicitant din punct de vedere fizic. Au mai fost şi ceva probleme medicale. Jucătorii au primit liber până marţi (mâine – n.r.), apoi vor afla şi cu cine vom juca în meciurile amicale, până la plecarea în Austria, care este programată vineri sau sâmbătă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

30 COMENTARII