12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSilvian Cristescu: Craiovei îi trebuie o Ştiinţa curată!

Silvian Cristescu: Craiovei îi trebuie o Ştiinţa curată!

Fostul preşedinte al oltenilor opinează că Adrian Mititelu este o persoană nepotrivită în fruntea clubului,
sugerând că un moment zero ar însemna ca el să nu mai fie patron al Universităţii

Cristescu a acordat joi un interviu pentru GdS în care recunoaşte că politica vorbelor goale şi procesele sunt „atuurile“ actualului finanţator al Craiovei.
– Ai declarat că Ştiinţa este echipa ta de suflet, că vei fi suporterul ei pe viaţă, dar nu vrei să mai auzi de Adrian Mititelu, nu mai agreezi ideea ca acest om să fie în fruntea clubului…
– E puţin spus că nu-l agreez. Adevărul este evident: acest om nu are nici minte, nici bani, nu are nimic!
– Ai fost în conducerea clubului, l-ai susţinut pe acest finanţator, te-ai certat cu mulţi ziarişti pentru el. De ce această schimbare peste noapte?
– Toată lumea spera că o să aibă bani pentru proiectele pe care le-a anunţat, ne aburea cu promisiuni şi minciuni. Este adevărat că minte nu a avut niciodată, dar speram cu toţii că va asigura buget. Ne-am înşelat.
– Cum ai comenta situaţia incertă de acum? Nimeni nu ştie în ce ligă ar putea evolua echipa.
– N-am ce comentarii să mai fac. Nu vedeţi că Mititelu este procesomanul numărul unu din ţară? Toată viaţa lui s-a judecat, iar acum asta face, că altceva nu ştie. El intentează câte un proces de dragul de a se băga în seamă, de a ameninţa, de a se vedea pe la TV ş.a.m.d. Pe mâna cui a ajuns Universitatea Craiova?! Singurul lucru la care se pricepe acest om sunt procesele. În plus, este omul care a jignit pe toată lumea, la care trebuie adăugat faptul că spune numai minciuni.
– Apropo de procese: în ce fază este procesul pe care tu i l-ai intentat pentru a-ţi recupera nişte bani aduşi la club?
– Nu este încă proces, este doar o plângere din partea mea şi se află în cercetare. Trebuie chemat şi el la audieri şi apoi ajungem probabil în instanţă. Mai am de aşteptat. Şi cum el este procesoman, cine ştie cât mai am de aşteptat până când îmi voi recupera banii.
– Dacă ai fi jucător la Universitatea 2011, ai mai avea chef de antrenamente în condiţiile incertitudinii de astăzi? Nu se ştie în ce ligă jucăm, pe ce stadion…
– Să ne înţelegem: tare mult aş vrea să mai fiu fotbalist. Şi numai la Universitatea Craiova! Răspunsul se subînţelege.

Nu-mi închipui Liga I fără Ştiinţa

– Ai mai vorbit recent cu vreun jucător din lotul actual al Ştiinţei?
– Nu. Am fost la nunta lui Dina şi acolo am mai schimbat câteva vorbe cu unii. Atât.
– Cum vezi acest sezon de Liga I fără Universitatea Craiova?
– Sincer? Nu mă mai interesează Universitatea atâta timp cât acest om se află la club. Ca să răspund la întrebarea propriu-zisă: nici nu-mi închipui prima ligă fotbalistică fără Craiova! Din păcate, asta-i situaţia. În Liga I vom fi suporterii Pandurilor… Şi, poate, în celălalt sezon, 2012/2013, vom avea şi altă echipă din Oltenia în primul eşalon, Alro Slatina, Gaz Metan CFR Craiova, cine ştie?!
– Ce le transmiţi suporterilor Ştiinţei, până când să mai aibă răbdare?
– Să aibă răbdare, ce putem să facem? Mai devreme sau mai târziu, o să fie o Universitatea Craiova curată! Sperăm că mai devreme. Oltenilor, Craiovei, îi trebuie o Ştiinţa, repet, curată!
– Ce înţelegi printr-o Ştiinţa curată?
– Exact ce înţelegeţi şi dumneavoastră… Curată!
N-are rost să mai vorbim, toţi ştim ce înseamnă.
– Craiova pare un oraş resemnat…
– Aşa este, n-am ce să mai spun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII