11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş spune stop transferurilor

Grigoraş spune stop transferurilor

Antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că echipa Pandurii nu va mai înregimenta nici un fotbalist, fiind mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. „S-a pus punct clar aducerii de jucători după transferul definitiv al lui Lemnaru şi după împrumutul lui Batin. Am încheiat transferurile pentru că nu vrem să avem jucători la număr, ci vrem să avem calitate. Şi la cât ne permitem în momentul actual, cred că avem un lot destul de echilibrat, care poate să facă faţă cu bine primei ligi. A început să funcţioneze bine atacul, asta şi voiam, de aceea am şi căutat jucători de atac, să putem face ceva schimbări în linia ofensivă. Pentru noul sezon voi păstra lotul actual în linii mari, poate cu două-trei modificări, mai ales în cazul unor jucători care sunt la juniorat acum şi nu au posibilitatea să joace la echipa mare. Din punctul meu de vedere, au nevoie de jocuri aşa că am putea să-i împrumutăm pe şase luni, maximum un an, să joace meci de meci la Divizia B, dar nu mai jos. În rest, lotul e cel avut la dispoziţie până acum“, a spus antrenorul pandurilor, conform site-ului oficial al clubului. Lotul echipei Pandurii deplasat în Austria numără 27 de jucători, celor 26 plecaţi de la Târgu Jiu alăturându-li-se şi Paul Batin. Tot din lotul echipei mai face parte atacantul Albert Voinea, care a fost în cantonament cu selecţionata Under 19 în această perioadă.

Pandurii, în creştere

Antrenorul Petre Grigoraş apreciază că toţi jucătorii s-au prezentat bine în stagiul din Austria: „E bine că n-am avut alte accidentări şi lotul s-a prezentat bine la antrenamente. Sperăm că pregătirea de aici cumulată cu cea de la Sibiu n-a fost în zadar şi aşteptăm roadele la începutul campionatului. Vom conta mult pe omogenitate în noul sezon, aşa cum am spus mereu. Mi-am dorit din tot sufletul să nu plece nici un jucător din cei de bază, lucru care s-a şi întâmplat. În fotbal contează enorm de mult omogenitatea, ei au acum deja un an de când se cunosc şi au jucat împreună, pentru că au venit din două echipe diferite. A fost un an în care au avut şi o perioadă mai ştearsă la început, dar apoi o perioadă de jocuri mai bune. Acum aşteptăm o creştere în jocul şi rezultatele echipei“.
Pandurii au jucat aseară ultimul amical din turneul austriac contra ruşilor de la Kuban Krasnodar, în care urma să evolueze şi cei doi jucători de bază care au avut probleme în acest stagiu de pregătire, Pintilii şi Chiricheş. Astăzi este programată revenirea în ţară, iar mâine gorjenii se vor deplasa la Niş, pentru un amical programat duminică împotriva sârbilor de la Radnicki (prima ligă).

Echipă cu viitor
la Târgu Jiu

Grigoraş a lăudat grupul de jucători tineri care s-a integrat în echipă. „Plusuri ar fi la tinerii copii pe care i-am încercat şi în campionatul trecut, se vede o creştere în valoare, la toţi, nu nominalizez unul. Sunt convins că tinerii, cât mai curând, vor constitui noua generaţie care va juca la Târgu Jiu mulţi ani de acum încolo“, a precizat antrenorul. Acesta a avut la dispoziţie cinci dintre tinerii fotbalişti promovaţi din pepiniera clubului Pandurii: Rada, Tătaru, Avramescu, Pleaşcă şi Unguru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS