11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPârvulescu trage primele concluzii

Pârvulescu trage primele concluzii

Aflat în Austria pentru a-i superviza pe panduri, preşedintele executiv Eugen Pârvulescu s-a declarat mulţumit de prestaţia gorjenilor, chiar dacă au pierdut meciul cu Emiratele Arabe Unite (scor 1-2). „Şi noi, şi ei am folosit, o mare parte din joc, garniturile, dacă pot să spun aşa, apropiate de formula de bază pe care o vom alinia la startul campionatului. A fost un joc destul de bun chiar dacă în repriza a doua s-au operat mai multe schimbări. Per ansamblu, eu mă declar mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de jocul prestat de echipa noastră. Fotbalul din statele arabe arată în ultimii ani o creştere vizibilă şi noi românii ştim acest lucru pentru că mai mulţi antrenori români, printre care Cosmin Olăroiu, au pregătit echipe din statele arabe, dar şi o serie de jucători de valoare au plecat să joace acolo“, a spus Pârvulescu, conform site-ului clubului Pandurii.
Pintilii, Chiricheş şi Brata s-au antrenat separat în timpul meciului cu Emiratele Arabe Unite, ei fiind în continuare menajaţi de antrenor. Grigoraş nu vrea să rişte nimic în ceea ce-l priveşte pe Pintilii, un jucător aflat în vizorul selecţionerului. Antrenorul gorjenilor este convins că Pintilii se va integra rapid în echipa pandurilor chiar dacă nu a putut evolua în ultimele amicale. Brata nu poate juca pentru că nu i-a sosit încă masca din Italia.

Grigoraş: Batin se va impune

Antrenorul Grigoraş a vorbit pentru sportingorj.ro despre atacantul Batin, noua achiziţie a pandurilor. „Batin este un jucător care, cred eu, se va impune la Pandurii sau, cel puţin, va fi o soluţie bună pentru atacul pe care-l avem în acest moment. El abia a venit de câteva zile şi, chiar dacă este român, are şi el nevoie de o perioadă de adaptare. Am încredere că va fi un jucător care-şi va pune amprenta pe jocul echipei în sezonul viitor“, a spus Grigoraş.

Piţi şi Săndoi, cu ochii pe panduri

Selecţionerii Piţurcă şi Săndoi au urmărit Pandurii la jocul cu E.A.U. „Porţile primei reprezentative sunt deschise tuturor fotbaliştilor, indiferent de numele echipei la care activează. Am plecat de la zero, în momentul în care am venit eu la naţională. Absolut toţi jucătorii valoroşi, care sunt în formă, pot veni la echipa naţională“, a spus Piţi pe site-ul clubului gorjean. Selecţionerul a recunoscut că nu-i va fi uşor în noua sa misiune de la naţională: „Începe un alt drum pentru mine la echipa naţională. E extrem de dificil, mai ales la început. Am lipsit o perioadă destul de lungă, doi ani, dar nu atât de lungă încât să nu evaluez starea echipei naţionale. Nu o să fie uşor să îmi găsesc un lot competitiv. Sper să vină alţi jucători, cu care să formăm un grup“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS