11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jucătorii olteni nu au bani de motorină sau de telefon“

„Jucătorii olteni nu au bani de motorină sau de telefon“

Impresarul Anamaria Prodan vorbeşte despre sărăcia de la echipa lui Mititelu şi explică de ce a fugit Subotic de la Universitatea

Apropiată a patronului Adrian Mititelu în sezonul trecut, impresarul Anamaria Prodan îl atacă fără menajamente pe finanţatorul Ştiinţei, vorbind despre lipsa lichidităţilor în Bănie şi despre tratamentul la care sunt supuşi cei care mişcă în front. Ea a confirmat că sunt negocieri pentru Dănănae cu Rapid, dar oficialii giuleşteni nu sunt de acord să plătească 300.000 de euro pe el şi vor să-l ia gratis, aşteptând să fie declarat liber de contract. „Au fost nişte discuţii pentru transferul lui Dănănae, dar nimeni nu ştie dacă se vor finaliza. Eu cu domnul Mititelu nu discut deloc, este foarte ciudat tot ceea ce se întâmplă, dar mi-aş dori să se termine totul pe cale amiabilă. Probabil că Dănănae va vrea să-şi ia o parte din banii pe care i-i datorează Craiova, doar n-a jucat gratis. Nu ştiu cum se poate, dar la Craiova nimeni nu-şi ia banii. Unii au ajuns să se antreneze prin parcuri, în semn de răzbunare că au încercat să-şi ceară drepturile financiare. Eu o să mă lupt tot timpul ca să îi salvez pe jucători de la Mititelu, pentru că sunt unii care nu au bani să-şi pună motorină în rezervor sau să-şi ia o cartelă pentru telefon“, a spus Anamaria Prodan la Radio.GSP.ro.
Aceasta a explicat şi de ce atacantul bosniaco-elveţian Danijel Subotic a dat bir cu fugiţii: „Subotici nu avea bani pentru avion ca să se ducă acasă în vacanţă. El a făcut greşeala să accepte 5.000 de euro de la Mititelu după ce nu luase nici un ban în retur. Mititelu i-a promis că îl lasă să plece la Oţelul, dar când a venit oferta, s-a prefăcut că nu ştie nimic şi l-a mai şi ameninţat. Acum jucătorul a fugit din ţară şi nici nu îmi mai răspunde la telefon de frică“. Golgheterul Ştiinţei din sezonul trecut, Danijel Subotic, dă probe de joc în Scoţia, la St. Johnstone, deşi oficialii olteni susţin că acesta mai are contract încă trei ani cu Ştiinţa.

„Prepeliţă nu e nici cal, nici măgar“

Într-un atac la adresa Stelei, antrenorul Cosmin Olăroiu a făcut referire la valoarea unor jucători ai Ştiinţei care au ajuns la gruparea din Ghencea sau care se află în discuţii pentru a se transfera la echipa lui Gigi Becali. „Nu cred că o să mă întorc la Steaua vreodată! Suntem incompatibili. Ei nu sunt profesionişti! Măcar de l-ar lăsa pe MM să conducă, dar nu se întâmplă aşa! Bilaşco nu trebuia lăsat să plece! Au rămas fără nici un vârf veritabil. Nici Rusescu, nici Mihai Costea nu sunt vârfuri. Iar achiziţiile care se pregătesc… Prepeliţă? Nici dacă-mi dă cineva un milion de euro nu-l iau pe Prepeliţă! A jucat mijlocaş ofensiv şi a marcat o dată la trei ani! El nu e nici cal, nici măgar!“, a spus Olăroiu la Digi Sport. Acesta l-a desfiinţat şi pe Florin Costea, „Briliantul“ lui Adrian Mititelu, pe care Becali îl vrea la echipă: „Are calităţi, dar nu se antrenează. Din cauza pregătirii precare, în meciuri nu mai are energie, nu mai are mintea limpede. Îi lipsesc soluţiile, fiindcă nu i se mai oxigenează creierul!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII