17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMircea Sandu: Suntem de o mojicie şi de o mizerie crunte!

Mircea Sandu: Suntem de o mojicie şi de o mizerie crunte!

Preşedintele FRF nu mai tolerează ieşirile în decor ale oamenilor de fotbal şi cere organelor abilitate să intervină pentru a face curăţenie în fotbalul românesc

De câteva zile, Gigi Becali şi Dumitru Dragomir se atacă reciproc, făcând dezvăluiri care pot provoca modificări la vârf în fotbalul românesc. Multe dintre aceste atacuri sunt suburbane. „Înfiinţăm o Comisie de Etică pentru a lua măsuri. Nimeni nu este exonerat de pedepse, indiferent că este preşedintele Federaţiei sau al Ligii. Am ajuns prea jos, suntem de o mojicie şi de o mizerie crunte! Să-i declare Adunarea Generală persona non grata. Unele persoane nu mai au ce căuta în fotbal, indiferent câţi bani introduc în activitatea asta“, a spus preşedintele FRF, Mircea Sandu, la GSP TV.
Totodată, preşedintele federaţiei a cerut intervenţia Parchetului după ce preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a susţinut că are mai multe dovezi care îl pot îngropa pe Gigi Becali, cu referire la celebrul caz „Valiza“.
„Să intervină Parchetul, dacă tot se dau în primire. Să le facă ceva, să terminăm cu toate mizeriile pe care le spun oamenii ăştia! Sunt incompatibili cu spiritul de fairplay pe care îl promovăm. Am ajuns într-o situaţie în care îmi este ruşine să mai ies pe stradă“, a adăugat Mircea Sandu.

„Steaua a primit ilegal licenţă!“

Războiul lui Dragomir cu Gigi Becali a continuat şi ieri, preşedintele LPF dezvăluind, într-o conferinţă de presă că echipa din Ghencea nu ar fi trebuit să primească licenţa deoarece latifundiarul din Pipera ar încerca de câţiva ani să ascundă datorii de peste 14 milioane de euro către vechiul club. Mitică este de părere că echipa roş-albastră ar fi trebuit să aibă soarta Politehnicii Timişoara şi a Gloriei Bistriţa, care au fost retrogradate după ce Comisia de Licenţiere a retras licenţa celor două cluburi din cauza datoriilor la stat şi către alte echipe.

Mititelu îl propune pe Gică Popescu şef la LPF

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, îi ţine partea lui Gigi Becali şi crede că este oportună schimbarea lui Mitică Dragomir din funcţia de preşedinte al LPF. „E normal pentru Liga I ce se întâmplă în acest moment. Chiar dacă are un spirit mioritic, aşa cum sunt oamenii din sud, Becali a ridicat fotbalul românesc. De partea cealaltă, Dragomir se află de mult timp în această funcţie şi a făcut mai mult rău. Nu cred că îl are cu nimic la mână pe Gigi, pentru că este o tactică de intimidare a adversarului. Îi este teamă! Gică Popescu este cel mai potrivit să conducă Liga. Dragomir vrea să moară pe postul pe care este acum şi crede că atacul este cea mai bună apărare. Este un om pervers, la Găman şi Bărboianu a avut trei-patru sute de mii de euro promişi. Este un pericol pentru fotbalul românesc şi s-a implicat în tot felul de şmecherii. Eu am şase plângeri la Parchet, legate de activitatea preşedintelui Ligii, pentru că a creat istanţe ilegale. Eu nu spun că Becali e uşă de biserică, pentru că am avut şi eu dispute cu el, dar este un om serios, nu a făcut nimic ilegal. Acum aşteptăm alegerile, pentru că am vorbit cu şapte-opt patroni şi sunt de acord să alegem alt preşedinte“, a spus Mititelu la sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII