33.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Disponibilizaţii“, în continuare pe banii clubului

„Disponibilizaţii“, în continuare pe banii clubului

Bogdan Apostu, Florin Hidişan şi George Neagu, jucătorii la care Petre Grigoraş a renunţat în această vară, au termen până pe 1 iulie să-şi găsească echipe. Cel mai aproape e Apostu, care e posibil să semneze cu Petrolul Ploieşti.

Pandurii i-a dat afară pe Bogdan Apostu, Florin Hidişan şi George Neagu şi la despărţire le-a oferit o hârtie prin care li se permite să se antreneze cu orice echipă până la 1 iulie. Doar Bogdan Apostu a profitat de această oportunitate şi se antrenează cu nou- promovata în Liga I, Petrolul Ploieşti. Cluburile sunt în negocieri avansate şi este posibil ca transferul să fie parafat chiar în aceste zile. „Am purtat discuţii cu Petrolul Ploieşti şi suntem foarte aproape să semnăm actele. Până diseară (joi – n.r) intenţionez să ajung la Ploieşti pentru finalizarea discuţiilor. Va fi şi o sumă de bani la mijloc. Apostu este un jucător cu nume în Liga I, care a marcat multe goluri şi nu poate pleca gratis“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Florin Hidişan, în schimb, se antrenează pe unde apucă şi aşteaptă oferte. „Mă antrenez singur. Ce să fac? Sunt la Cluj şi îmi fac pregătirea singur după un program pe care l-am stabilit. Am un teren aici, în apropiere, unde alerg şi fac exerciţii, de două ori pe zi. Aştept oferte. Nu ştiu dacă se iveşte ceva. Eu aş vrea să plec în străinătate, dar nu exclud nici o ofertă din ţară. Dacă nu voi găsi nimic, pe 1 iulie revin la Târgu Jiu. Eu mai am contract un an cu Pandurii. Probabil voi merge la echipa a doua, nu am ce face“, a declarat Hidişan. George Neagu se afla în vizorul divizionarei secunde ALRO Slatina, însă nimic nu este cert.
Pandurii mai are sub contract jucători neinteresanţi pentru Petre Grigoraş ca Arrieta, Mădălin Popa şi Orac, dar care ţin cu dinţii de contractele uriaşe oferite cu prea mare largheţe de clubul din Târgu Jiu. Gruparea gorjeană se află în litigiu doar cu Popa la comisiile LPF, încercând să-i rezilieze unilateral înţelegerea. În schimb, Arrieta şi Orac încasează în continuare contracte de circa 100.000 de euro pe an.

Vlad, cerut de Săgeata

Deoarece FRF a decis să se joace meci de baraj pentru ocuparea ultimului loc vacant în Liga I, între Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu, oficialii grupării constănţene l-au solicitat celor de la Pandurii pe Alexandru Vlad, jucător care a fost împrumutat la Săgeata sezonul trecut, dar care acum se află în cantonament la Sibiu cu gorjenii. „Am rechemat la pregătire pe toată lumea, inclusiv pe Vlad de la Pandurii. Am luat legătura cu domnul Pârvulescu pentru a rezolva această problemă în timp util“, a declarat Aurel Şunda, antrenorul echipei Săgeata, pentru Liga 2.ro. Gorjenii îi permit fotbalistului să joace barajul chiar dacă a încheiat contractul de împrumut cu Săgeata şi se află în atenţia lui Grigoraş.  

Posibil amical
cu Voinţa Sibiu

Pedro Mingote s-a refăcut după bătăturile suferite la Târgu Jiu, dar şi Cardoso s-a alăturat lotului. Este posibil ca Pandurii să perfecteze un amical cu Voinţa Sibiu, echipă ce s-a reunit în aceste zile pentru a disputa barajul de promovare în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS